Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodakafeteria

Czy mówić ginekologowi

Polecane posty

Co jakiś czas miewam infekcje intymne. Podejrzewam, że jest to wynikiem dość różnorodnych zabaw z moim chłopakiem. 2 razy byłam z tym u ginekologa ale nie widziałam rezultatów. Czy powinnam dzielić się szczegółami z mojego życia intymnego z ginekologiem w celu znalezienia jakiegoś sposobu na moje problemy? Zastanawiam sie czy zdarzyły się wam sytuacje ze lekarz był oburzony/zniesmaczony waszym życiem erotycznym? Dodam ze mam 23 lata a wyglądam na 14-16 przez co dużo ludzi traktuje mnie jak dziecko

Gość gość
No jak ci chlopak wkłada z d**y prosto do c**y, to się nie dziw, ze masz ciagle infekcje.

Gość gość
W podobnej sytuacji kiedys bylam i jak zwierzylam sie mojemu gino to juz po drugiej wizycie u niego u mnie wszystko sie zmienilo, on mial calkiem inny sprzet przebadal mnie porzydnie ze az dwa dni czulam w sobie jego sprzet pozniej zmienilam chlopaka ktorego on mi polecil a ten clhlopak byl ciemnoskury sprzet mial jak kawal rory

Gość gość
no to jak nie z d**y do c**y to nie wiem napusz po prostu co robicie i co podejrzewasz że ma wpływ na infekcje

Gość gość
"W podobnej sytuacji kiedys bylam i jak zwierzylam sie mojemu gino to juz po drugiej wizycie u niego u mnie wszystko sie zmienilo, on mial calkiem inny sprzet przebadal mnie porzydnie ze az dwa dni czulam w sobie jego sprzet pozniej zmienilam chlopaka ktorego on mi polecil a ten clhlopak byl ciemnoskury sprzet mial jak kawal rory" Po pierwsze - polecam lekturę słownika ortograficznego w trybie natychmiastowym. Po drugie - idź produkować się ze swoimi kiepskimi bajeczkami na forum Fantastyka.

Gość gość
Do infekcji może dojść stosując tampony równieź podczas badania ginekologicznego cipki bo niestety rękawiczki chronią tylko lekarza nie pacjenta. A i przed seksem zawsze bierzemy prysznic bo może być zakażenie. Zawsze podczas każdego badania ginekologicznego cipki mam partnera i wspierał porody. Masz prawo do obecności chłopaka bo ZAWSZE decyduje PACJENT nie zboczony ginekolog bo tylko tacy wypraszają osobę bliską. To osoba bliska prosi o zmianę rękawiczek gdy coś dotyka w gabinecie potem chce badać i zakażać. Chyba nie wstydzisz się chłopaka a obcego ginekologa nie ciemnota.