Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dzielić pokój

Polecane posty

Gość gość

Póki co nasza córeczka mieszka sobie w bardzo dużym pokoju. Sęk w tym, że w drodze jest drugie dziecko i chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby podzielenie tego pokoju na dwa, ponieważ nie mamy innego tak dobrze przystosowanego na pokój dziecinny. Co myślicie?

Gość gość
juz widze z jakim entuzjazmem mloda reaguje na zmniejszenie metrażu

Gość gość
Kurwa jak nie możecie zapewnić dzieciom bytu to po wuj robicie dzieci do k***y nędzy

Gość gość
U nas była taka sama sytuacja. Przedzieliliśmy pokój ścianą składaną sowan swg 120. Świetne rozwiązanie. Nie zwracaj uwagi na takie hejty. Ludzie nie rozumieją, że czasem metraż duży, dom ładny ale po prostu wszystko było zaplanowane na jedną pociechę :) Trzymam kciuki :)

Gość Ewelinamax1
Trafiłam tu przypadkiem, ale wielkie dzięki za polecenie tego rozwiązania. Nigdy wcześniej się z czymś takim nie spotkałam. Jestem właśnie po montażu mobilnej ścianki działowej od Sowana. Wygląda to świetnie.

Gość paula8333333
no przecież skoro córka ma duży pokój to chyba nie pokrzywdzisz drugiego dziecka i bedzie miszkalo z wami w pokoju zamiast w swoim osobnym... podziel jej pokoj sciana przesuwna, ja polecam te z Sowana, bo sa super wyciszone i bez problemu, krzyku i wielkiego remontu, a koszt tez duzo tanszy.