Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Universum

Jak się przygotować do imprezy żeby nie mieć kaca

Polecane posty

Gość pener
najedz sie majonezu przed impreza. i bedzie gitara

Gość gość
Najeść się majonezu? paw gwarantowany :D

Gość gość
A po kiego huuujjjaaa masz tyle chlać, trzeba być zwykłym prostakiem żeby planować takie zachowanie na imprezie. Głupim gownojadem jesteś! Życzę żebyś się uuusraaał po same kostki po tej prostackiej imprezie.

Gość gość
gość dziś A po kiego huuujjjaaa masz tyle chlać, trzeba być zwykłym prostakiem żeby planować takie zachowanie na imprezie. Głupim gownojadem jesteś! Życzę żebyś się uuusraaał po same kostki po tej prostackiej imprezie. :D i tak piszesz do dziewczyny XD

16:21 z tym akurat nie będzie problemu, każdy ma przynieść coś do jedzenia :D tylko co jeść, żeby zminimalizować ryzyko? Bardziej warzywai owoce czy coś konkretnego? 16:23 raz w życiu sie kończy 25 lat :D będę stara to nic nie wypiję :D

Palić nie palę ale z mieszaniem nie wiwm czy sie uda nie pomieszać wódki z szampanem :D

Ja mam bardzo słabą głowę, pół butelki wina albo 2 drinki albo 2 piwa i na drugi dzień zgon :D a niestety jutro do pracy

Gość gość
Zapijaj wódkę szampanem albo piwem.

Zjedz coś obfitego, najlepiej tłustego, dobrze nawadniaj organizm, nie mieszaj alkoholi i możesz spróbować z tabletkami 2KC – na mnie działają dobrze, także mogę je śmiało polecić. Ostatnio testowałem też te: http://www.2kc.pl/2kc-xtreme-tabletki i też działają okej