Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szasada

Mąż na rozdrożu

Polecane posty

Jestem mężem tej samej kobiety od ponad 20 lat. Miłej, ładnej i kochanej. Kilka lat temu żona zaczęła chorować i stopniowo traciła zainteresowanie seksem. Z początku nie miałem z tym problemu, myślałem, że to chwilowy problem, ale z każdym rokiem jest gorzej. Nie jestem najmłodszy i sam się dziwie, że mi tego aż tak brakuje. Kocham żonę i nie zamierzam jej opuścić, więc pytanie, co tu robię na tym forum? Otóż pomyślałem sobie, że znajdę kobietę w podobnej do mnie sytuacji z którą razem zrekompesowalibyśmy sobie braki w naszych małżeństwach. Musiałaby to być kobieta szczupła, ładna, oczytana, inteligentna, z Warszawy. Mężatka prowadząca się przyzwoicie, przez co rozumiem, ze nie zdradzała męża. Czy znalezienie takiej jest możliwe? Nie wiem, ale po przeczytaniu postów na tym forum zwątpiłem w sens takiego pomysłu. Amoralnego! Nagannego. Oto mieniący się przyzwoitym mężczyzna szuka przyzwoitej kobiety do.... Wiadomo do czego. Poza tym czy tutaj można znaleźć przyzwoitą kobietę... Ja tu jestem, ale tylko dlatego, że jestem już zdesperowany. Czy kobiety w mojej sytuacji zaglądają tutaj. Wątpię. A nawet gdybym kogoś poznał, to z dużym prawdopodobieństwem nie byłaby tym za kogo by się podawała. I gotowe dalsze kłopoty. Ten niemoralny wiec pomysł upadł kilka godzin po jego narodzinach.

Gość gość
klasyczny i niepodważalny dowód na to, że faceci myślą fujarą a nie głową. skoro się kogoś koga, a przecież piszesz, że bardzo kochasz swoją żonę to się poświęca wszystko, WSZYSTKO rozumiesz? nie ma dróg na skróty. masz rozum i wolną wolę, więc możesz też nad tym zapanować.

Gość gość
Ja jestem taką wlasnie żoną.I w sumie to taki wpis jak twój to tylko dobil mnie.Jak twoja zona dowie sie ze masz kochanke to tylko ją to dobije.I tak sobie myślę po co kobieta wychodzi za mąż?Jak zachoruje to moze liczyc na męża i jego kochanke?Tylko sie pochlastac

Gość gość
kure...wo w białych rękawiczkach i wysokich lotów, najs :)

Gość gość
zwykłe k...stwo Autorze. I Ty mówisz, że kochasz żonę?! Jak to czytam to odechciewa mi się wychodzić za mąż :P

Gość gość
Facet jak pojawia się problem to rozwiązuje go za pomocą innej baby. To jest sposób myślenia faceta. Ja nie wiem już nie można inaczej? Wszystkich was skonstruowano według jednego szablonu.

Gość gość
Baby są rozwiazaniem wszystkich problemów faceta.

Gość gość
znowu mnie facecie zablokowałeś?>:)

Gość gość
Jestes debilem.Znam nawet podobnego do Ciebie.Co za falszywe nasienie ochydnego hipokryty.

Gość gość
Haha chce miec porzadna mezatke, ktora nie zdradza meza.Trzymajcie mnie.Osiol z Pacanowa.Nie bylaby tym za kogo sie podaje? Taka uciemiezona brakiem seksu mezatka zakocha sie bardzo szybko wiec problemy gwarantowane,kobiety deklarujace sie jako rasowe suki tez sie czasem zakoc***a wiec szczerze radze idz na d***** masz pewnosc ze bedzie czula do ciebie odraze- i moze zaplacisz wiecej niz za kolacje w podrzednej restauracji ale jedynym problemem, ktory zostanie ci po tej " znajomosci" bedzie choroba weneryczna.

Gość gość
To marne provo schizofrenika,ktory w trakcie jego pisania pod koniec zmienil zdanie

Żona i tak się z nim nie ****** Nic jej nie ubędzie. Ale ni! Zleciały się suki ogrodnika zaszczekać pechowca. Jakby mężczyzna był impotentem i napisał, ze żona MUSI być mu wierna takoż samo byście ujadały.

Gość gość
Pan porzadnicki zostal zasypany wiadomosciami od "porzadnych" zon

Gość gośćMarsela
Skoro Ci sperma na mozg uciska uzyj reki albo idz na d***** spuscic z krzyza ..po hoj Ci porzadna mezatka na roochanie?

Gość gość
jedno z drugim sie wyklucza. zdecyduj sie. porzadna mezatka nie szuka kochanka

Gość gość
Nie szukaj wsrod mezatek bo im sie juz nie chce.Po co maja sie bzykac? Przeciez zlapaly juz jelenia wiec po rykowisku.

Gość gość
Szukaj wśród ryczących panienek, nie takie porządne jak mężatki ale za to im się jeszcze chce choć nie bardzo wiedzą czego..

Gość gość
Pewnie tak, ale natury nie oszukasz. W przyrodzie nic nie ginie