Gość asiutka 1999 Napisano Sierpień 9, 2017 nosicie na przykład spódniczki albo leginsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2017 uwielbiałam - najtrwalsze i faktycznie wygodne spodnie jakie nosiłam. Ale: nie dla każdego (wiek bardzo ogranicza), no i plus reszta ludzkości czyli co ty z siebie robisz :) Można ładnie skomponować i cieszyć się komplementami ale tu liczy się perfekcja bo raczej motocyklista z opiętym ciałkiem może się schować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 10, 2017 Zgadzam się noszę skórzaną spódnicę i dobrze się w niej czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 10, 2017 Ja mam fajną spódnicę wet look, trochę wygląda jak lateksowa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia_14 Napisano Grudzień 3, 2017 a Ja uwielbiam latex. czuje się w nim fantastycznie. fakt na początku było tak sobie, ale po 3 razie tak się przyzwyczaiłam, że to najwygodniejsze co może być po chwili tak się dopasowuje i są tak wygodne, że nie chcę ich zdejmować .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2017 Ja bardzo lubię nosić lateksowe legginsy. Uważam, że super pasują do grubych swetrów maxi i botków. :) Dodają charakteru całej stylizacji :) Ostatnio kupiłam sobie te: https://pasujemi.pl/ubranie/brak-kategorii/medicine-spodnie-stargazer Już nie mogę się doczekać kuriera :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Grudzień 6, 2017 Według mnie takie ubrania są bardzo kiczowate. I do tego wulgarne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2017 Odnośnie lateksu waszym zdaniem na Wigilię firmową założyć tą spódniczkę i czarny golf? + szpilki lub botki? https://www.zara.com/pl/pl/sp%C3%B3dnica-mini-z-tkaniny-z-po%C5%82yskiem-p03519127.html?v1=4833605&v2=733908 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 7, 2017 Nie wypada. To jest spódniczka do klubu, na dyskotekę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Styczeń 20, 2020 podnoszę mój temat, jak wiecie od jakiegoś czasu noszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inny facet 0 Napisano Kwiecień 13, 2021 Asiutka, a co nasz z latexu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Kwiecień 13, 2021 6 godzin temu, inny facet napisał: Asiutka, a co nasz z latexu spodnie, spódniczkę, kostium lateksowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inny facet 0 Napisano Kwiecień 14, 2021 Jesteś niesamowita, już zazdroszczę Twojemu... na pewno wspaniale wyglądasz. Często ubierasz latex? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Kwiecień 14, 2021 12 godzin temu, inny facet napisał: Jesteś niesamowita, już zazdroszczę Twojemu... na pewno wspaniale wyglądasz. Często ubierasz latex? dość rzadko, często chodzę w skórzanych ubraniach, w lateksowych czasami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inny facet 0 Napisano Kwiecień 15, 2021 A co najbardziej lubisz w lateksie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Kwiecień 15, 2021 8 godzin temu, inny facet napisał: A co najbardziej lubisz w lateksie? No to raczej związane z tym,że lubię skórzane ubrania w ogóle. Chciałam coś innego zobaczyć, no i kupiłam lateks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inny facet 0 Napisano Kwiecień 19, 2021 (edytowany) Dnia 15.04.2021 o 20:11, asiutka99 napisał: No to raczej związane z tym,że lubię skórzane ubrania w ogóle. Chciałam coś innego zobaczyć, no i kupiłam lateks. A jak Twoi znajomi zareagowali na latex, czy poznali od razu że to nie skórą? A z tych ubrań które posiadasz, jakie lubisz najbardziej ? Jakie najczęściej ubierasz ? Edytowano Kwiecień 19, 2021 przez inny facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Kwiecień 19, 2021 5 godzin temu, inny facet napisał: A jak Twoi znajomi zareagowali na latex, czy poznali od razu że to nie skórą? A z tych ubrań które posiadasz, jakie lubisz najbardziej ? Jakie najczęściej ubierasz ? no poznali, jedna koleżanka ma lateksowe legginsy. Nie mam jednego, spodnie chyba najczęściej. O wiele częściej w skórzanych ubraniach chodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Maj 4, 2021 Ja nie przepadam za noszeniem lateksu jeśli już muszę założyć jakieś legginsy najbardziej odpowiadają mi te z Cross Jeansu. Są bardzo miękkie, mają komfortowy materiał, fajny kolor, dobrze się układają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina.Paulina 0 Napisano Maj 5, 2021 Odnosze wrażenie że kobiety które tu piszą to zwykłe prostytutki nie macie szacunku do zwierząt zaraz będziecie się tłumaczyć że skóra jest sztuczna a nie prawdziwa nie ma to znaczenia to co sztuczne było zrobione z prawdziwego przez projęktanta mody.Takie stroje jak skórzane czy latexowe to tylko widze u kobiet a nawet dziewczyn które chcą upodobać się swojemu klientowi za usługi erotyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach