Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak naprawdę to gorzej być przeciętna niz brzydka

Polecane posty

Gość gość

na brzydka nikt nie splunie , jest przyzwyczajona , z nikt jej nie chce, niektóre przeciętne jakies branie maja, ale widza jak sa traktowane ładniejsze kobiety, niby trochę lepiej maja niz brzydkie, ale jak zauważą jak faceci skaczą wokół atrakcyjnych i spełniają ich zachcianki to sie odechciewa im kontaktu z płcią przeciwna

Gość gość
tak samo jest odwrotnie czyli z facetami, brzydki nie ma szans na kobiete bo zadna na niego nawet nie spojrzy no chyba ze jest bogaty, przecietniak zawsze bedzie w cieniu przystojniakow za ktorymi lata plec przeciwna

Gość gość
Ja tam wolę przeciętne kobiety. Takie są najlepsze dla mnie. To mój typ po prostu. Te "najpiękniejsze" mi się nie podobają bo lubię posłodzoną herbatę ale przesłodzonej to już nie wypiję. :)

Gość gość
widać różnice jak faceci traktuja najpiękniejsze a jak przeciętne przeciętne byle jak a przy najpiękniejszych to uważają, zeby żadnego błędu nie popełnić

Gość gość
Ja tam nie mam szans u żadnych więc wszystkie traktuje tak samo.

Gość gość
Akurat do ladnych to malo kto zagaduje bo malo kto ma u nich szanse. Przecietne maja najwieksze powodzenie. Autorka zapomniala ze to kobiety tak krytycznie oceniaja wyglad partnera mezczyzni sa bard praktyczni.

Gość gość
No własnie. Pewnie sama pisząc tu o facetachmasz na myśli tylko tych najprzystojniejszych a tych przeciętnych masz w d***e. W ten sposób będziesz miała zawsze problem. Rozwiązanie: celuj w swoja ligę i będzie git.

Gość gość
"Brzydkie mają lepiej niż przeciętne". Weź nie prdl