Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz strasznie przytyl

Polecane posty

Gość gość

Maz ma 180 cm wzrostu i wazy obecnie 89 kg. Zawsze wazyl cos okolo 85kg, moj maz to typ takiego mocno zbudowanego chlopa Heroda. Dzis z ciekawosci sprawdzilam jego BMI, wyszlo ze ma nadwage. Zmartwilam sie, bo w sumie nie zauwazam tego zeby byl jakos gruby... Chociaz ostatnio byli u nas znajomi i moja kolezanka powiedziala do mojego meza przy wszystkich - O rany ale ty przytyles! Widzialam ze maz wtedy sie zmieszal i jakos to w zart obrocil potem. Maz ma lekki brzuszek i na twarzy gdy sie przyjrzalam to jest troche ulany, ale nogi ma zgrabne umiesnione, rece tez. Takze dziwi mnie ten wskaznik nadwagi. Co moge zrobic zeby on schudl? Boje sie o jego zdrowie zeby nie mial problemow przez tą rzekomą nadwagę. Ja mam wplyw na wszystkie posilki bo robie mu i obiad do pracy i kanapki, sniadania w domu tez je ktore ja przygotowuję. Przewaznie jadl kanapki z kielbasa i warzywami typu salata, ogorek pomidor. Na obiad jakies ziemniaki/ryz z porcja miesa np kotlet lub pulpety i do tego surowka. Wydawalo mi sie ze zdrowo go karmię zwlaszcza , ze on pracuje po 12 h wiec potrzebuje wartosciowych posilkow.. Juz sama nie wiem czy to moja wina ze go upaslam czy moz3 podjada gdzies na miescie. No bo ja jem to samo i przy wzroacie 165cm waze 56kg takze nadwagi nie mam poradzcie cos

Gość gość
prowo.. cienkie..