Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madkaumeczona

Nie lubie spac na lewym boku!!

Polecane posty

Gość madkaumeczona

Mam dosc spania na lewym boku, co chwila i tak budze sie na prawym, najbardziej tesknie za spaniem na brzuchu, 28 tydzien, plecy bolą, nie moge znalezc sobie wygodnej pozycji!!!

Gość gość
Skąd ja to znam :) 38 tydzień, na lewym boku nie wiedzieć czemu zawsze bolą mnie żebra. Ja tez tesknie za spaniem na brzuchu,a najbardziej za spaniem bez wielkiego brzucha.

Gość gość
Ja w ogóle nie śpię na lewym boku, bo mnie serce boli. Leżę na prawym albo na plecach, ale i tak jest ciężko, bo całe życie śpię na brzuchu

Gość gość
Jeszcze trochę... i nie będziesz w ogóle spać

Gość madkaumeczona
I tak nie spie z bólu plecow, chyba wole dziecko uwieszone przy cycku, przynajmniej na prawym boku sie połoze :)

Gość gość
A kto ci kazuje? Ja jedynie na brzuchu nie spalam, po porodzie kolejne 6m-cy tez nie

Gość gość
Madkaumeczona kto Ci takich bzdur naopowiadał że nie można spać na prawym boku

Gość gość
A ja głównie na lewym boku sypiam [24 tc]:D

Gość gość
to se kup poduszke rogala! i uwazaj na slowa,tez mowilam,ze po porodzie to sie wyleze w kazdej pozycji :D a dziecko wisialo na piersi tylko w jednej....na siedzaco :D

Gość gość
To śpij spokojnie na prawym i na plecach, to naprawdę nie ma żadnego istotnego znaczenia... śpij jak możesz, rogal ułatwia trochę sprawę, ja spałam głównie w pozycji półsiedzącej ze względu na zgagę. "Jeszcze trochę... i nie będziesz w ogóle spać"- i po co dowalać autorce? Żeby wiedziała że będzie gorzej? Nie musi być, równie dobrze może nieźle znosić końcówkę ciąży, a po połogu mieć już spokojne noce i dziecko spokojne jak z bajki...