Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszustwo na olx

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy ktoś oprócz mnie został oszukany na olx przez tą samą osobę? Zakup dotyczył misia szumisia. Numer konta na który kazał wpłacić pieniążki 86147000022006712850000003 dane: Anna Dziwosz 87-327 Grzybowo. Domyślam sie ze dane tj imię i nazwisko i reszta to fake. Jedyne wyjście to chyba zgłosić na policję ? Kwota nie była duża bo 50zl ale jeżeli byłoby nas wiecej to myśle ze warto cos zrobic, moze jakis wspólne zgłoszenie ?

Gość gość
dlatego wlasnie lepiej zamawiac na allegro, ja tez zostalam oszukana na olx ale nikt nic z tym niestety nie zrobi

Witam ja również wysłałam pieniądze na zakup misia szumisia w zeszły czwartek i do tej pory paczki nie ma. Pani rzekomo nazywała się Ewelina Majer, a adres to 22-107 Sawin. Przelałam jej 70 złotych a dzisiaj już ślad po niej zaginął. Chyba zgłoszę sprawę na policję bo moja szwagierka miała identyczną sytuację i okazało się że kobieta oszukala mnóstwo osób i dostała wyrok roku pozbawienia wolności.

Gość gość
Moze to ten sam nr konta ? Sprawdzała Pani ? Tez zamierzam sie wybrać na policję jak znajde tylko troche wolnego czasu

Tak to ten sam numer konta. Sprawdziłam i wpisując go w wyszukiwarkę znalazłam Pani wpis. Chyba ktoś chce się dorobić na dzieciach i ich rodzicach niestety :(

Gość gość
"Tez zamierzam sie wybrać na policję jak znajde tylko troche wolnego czasu" x czyli nigdy... :(

Witam. Ja również zostałam oszukana przez tą Panią na kwotę 70 zł ;/ Niby się zwie Ewelina Majer ;/ Wstrętne babsko..... ;/