Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Deezer

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie. Mam taki problem. Otóż. Pobrałam sobie aplikację Dezeer na samsunga J3. Zalogowałam się tam przez Facebooka z mojego konta. Na starcie zaczęło pisać, że przysługuje mi jakieś Premium + na okres próbny. Dowiedziałam się jednak, że po upływie czasu to Premium jest płatne i jeśli nie chcemy mieć naliczonych opłat to lepiej z niego zrezygnować. Póki co mam okres próbny... Jednak. Wolę z niego już dziś zrezygnować. Jak to zrobić? Chcę anulować subskrybcję i skasować to konto z Facebooka jak najszybciej. W aplikacji nic nie ma jedynie odłączenie od Facebooka, no ale to konto ciągle tam chyba jest, nie wiem. Niby zalogować się przez e-mail i hasło z Facebooka nie mogę, ale przez samo logowanie Facebooka już tak. O jakieś mądre porady poproszę co robić? Nie wiedziałam w jakie g*wno pakuję się na samym starcie. Jak wyczyścić się z tego dziadostwa by wyjść bez szwanku?

Gość gość
Skasuj konto na komputerze.

Gość gość
Anulować subskrybcję też można na komputerze, choć... u mnie jak pamiętam po zalogowaniu przez aplikację to włączona nie była. Była jedynie opcja włączenia, która mogła trwać 15 dni za darmo, ale przed skanowaniem konta jej nie włączyłem.

Gość gość
No właśnie. Nie miałam opcji wyłączenia. Czy w takim razie jak już skasowałam konto to grozi mi jakaś utrata pieniędzy czy coś? No bo okazało się na komputerze, że to premium + aktywowane nie jest.

Gość gość
Nie panikuj. Premium + darmowe jest tam kilka dni, ale potem wraca się do wybrakowanej wersji demo. By mieć prawdziwe premium + trzeba wykonać szereg kombinacji związanej z numerem telefonu, kartą kredytową i dopiero ta subskrybcja jest darmowa pierwsze 30 dni a potem płatna. Ty ją nie miałaś w ten sposób aktywowanej, dlatego nie miałaś z czego rezygnować. Usunęłaś konto i po sprawie. Mam nadzieję, że pomogłam.