Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z Was była w związku z Australijczykiem?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam fajnego chłopaka. To są początki ale super nam się rozmawia :) On jest bardzo zabawny i po prostu kochany. Nie raz udowodnił ze można na nim polegać. Nasza relacja staje się coraz bardziej zaawansowana i tak sie zastanawiam jak to jest być w związku z Australijczykiem. Może któraś z Was ma doświadczenie w tym temacie ?

Gość gość
Gdzie sie poznaliście

Gość gość
Ja jestem jest to trudny związek bo on lata po całym świecie na tym polega jego praca... A ja w pl mam dobrą pracę ale nie jestem w stanie wykonywać jej zdalnie by podróżować z nim. Jest bardzo mądrym człowiekiem ale nie przypisywalabym obywatelstwu tego.. Kwestia stałej pracy nad samym sobą. To co go wyróżnia od polskich mężczyzn; styl ubierania się, rysy twarzy- na prawde widac ze to nie polak! No i ten akcent mmm. Jest bardzo otwarty, intuicyjny- wyczuwa niemal że każda moja emocje nigdy w życiu nie dogadywalam się z nikim tak dobrze, a gdy wściekła mu coś zarzucam on się śmieje, mówi że za każdym razem stara się nie śmiać ale ponoć jestem strasznie urocza gdy się zloszcze. Trudno mi się z nim kłócić jego się nie da wyprowadzić z równowagi za to on swietnie sobie radzi z przywróceniem jej mnie:-) i wcale nie przytakuje i zgadza się na wszystko żeby mnie uspokoić tylko ma gadane facet i tyle. Nie wiem ile to ma wspólnego z narodowoscia jednak ja już nie wyobrażam sobie związku z polakiem, teraz widzę ze poprzedni partnerzy mieli podobne schematy postępowania myślę, że niektore zachowania sa takie typowo "polskie", do których my Polacy przywyklismy i ich nie dostrzegamy, z resztą każdy naród inny. Angielskiego używam więcej niż polskiego, pozostajemy w kontakcie doslownie cały dzień, mimo że oboje w pracy. Widzimy się tylko jeden weekend w miesiącu... Ale nasze spotkania odbywają się w prze różnych miejscach, po całej Europie przez co pewnie nasz związek jest pełen namiętności nawet po takim czasie. Pewnie gdy bym go miała na codzień nie mowilabym aż tak dobrze o nim hehe:-p oczywiście żartuje :-) pozdrawiam