Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 34lata i nigdy zaden facet mnie nie traktowal powaznie.

Polecane posty

Gość gość

Mialam kilku facetow ale to byly tylko przelotne zwiazki i zawsze trwaly rok i potem koniec. zaden mi nie zaproponowal slubu i zaden nie wreczyl pierscionka zareczynowego .to nie rozumiem tego ,ze jesli nie mysleli o slubie ze mna, to po co zemna zawsze rok byli.Czyzby dla samego bzykania, bo mozna czuc sie jak niechciana szmata i tak wlasnie sie czuje.Nie mam dla kogo zyc i po co zyc.

Gość gość
przynajmniej sobie podupczyłaś i do tego nie masz dzieci. plus:)

Gość gość
No nie mam dzieci,bo pewnie jeszcze gorzej by bylo byc panna z dzieckiem ,bo tak mnie bez dzieci zaden nie chce a co dopiero jakbym miala dziecko. Cholera ,inne maja bachory i je facet chce z tymi bachorami ,a tu czlowiek sam przed sie i zaden mnie nie chce na zone ,matke, tylko do samego d*****nia.Co jest nie tak, ze zaden nie proponuje slubu i nie mysli o dzieciach ze mna?

Gość gość
Bo mają łeb na karku i wiedzą że ślub z punktu widzenia faceta to nic dobrego. Ale nie przejmuj się, jest jeszcze na świecie wystarczajaco dużo idiotów których można doopą zaciągnąć przed ołtarz :D

Gość gość
Ciesz sie a nie. Wolalabys prac gacie itd jakiemus alkoholikowi? Poczytaj kafe, ile narzekan na bachory i mezusiow z np brzuchami piwnymi BUAHAHAHA :D

Gość gość
autorko jestem w gorszej sytuacji od ciebie, bo ze mną chcieli i chca tylko do lozka, a mam 28 lat i tak od poczatku (tzn. ok. 20), ofert seksu bez zobowiazan nie brakuje, ale stalego zwiazku tak.

Gość gość
A ja tkwie 8 lat w związku z maminsynkiem....

Gość gość
Bo faceci mysla tulko wyfupczyc kobiety kobiety nadaja sie do seksu.

Gość gość
Dziwicie się? Co facet w dzisiejszych czasach ma z małżeństwa? Ciepłego posiłku nie "bo ma rączki", seksu nie bo łeb boli i dziecko płacze, gaci wypranych też nie bo pisemko dla pań powiedziało że absolutnie, nawet pogadać nie bo zamiast rozmowy jest ciągle warczenie, fochy, awantury i wypominanie że "hela spod trójki ma lepiej". Więc same sobie odpowiedzcie... PO CO?

Gość gość
Ja bym was obie dziewczyny wziol tylko do sexu zebyscie mi daly d**y.

Gość gość
gość dziś raczej ma mamusie lub tak sie rozbestwił ze nie chce nikogo poza sobą i jest mu z tym dobrze. woli "rączkę" od problemow.

Gość ciagnikzetor
a to ciekawe,że facet nic nie ma po slubie, ja mam inne doswiadczenia. Po slubie w koncu zyje i moge spelniac marzenia. I tak juz od 11 lat

Gość gość
Dziwisz się? Jak z kobietą w małżeństwie są zazwyczaj TYLKO problemy, fochy i ból głowy? Same sobie wypracowałyście taką sytuację

Gość gość
Juz pomalu mysle ze pewnie jestem brzydka i glupia, ze chca tylko sie bzykac, a o slubie nie ma mowy. bo pewnie gdybym byla ladna, madra to by odrazu nie chcieli sie bzykac i tylko bzykac a zaproponowali mi slub. przez 34lata zaden mnie nie chce do oltarza poprowadzic,tylko do lozka. cos jest nie tak.

Gość gość
Może sama siebie nie traktowałaś poważnie. Jedno jest pewne, że to staropanieństwo i starokawalerstwo w tym wieku o czymś w końcu świadczy. Nikt nie chce problemów na początek, a jak do tej pory nie byłaś wystarczająco poważna czy interesująca dla innych to już się raczej nie zmieni. To się nazywa na forum popularnie 'przegryw'.

Gość gość
To prawda. Do łóżka nikt nie musi być piekny ani mądry ani bogaty. Natomiast do zycia juz tak. Musisz miec "to cos" czego Ty pewnie nie masz.

Gość karolkomp
twierdze jednak,ze zbyt brzydka byc nie mozesz bo do lóżka z pasztetami sie nie chodzi nawet po wódzie:D Widocznie moze masz dziwny charakter albo ciezko sie z Toba rozmawia, moze trudno znalezc Ci z facetem wspólny jezyk

Gość gość
Powazna ,interesujaca to ja bylam ,ale tylko do lozka bzykania, a gdy rok mijal, to bylo koniec zwiazku .bo to by faceta do czegos zobowiazywalo i tak bylo z kazdym facetem ze jak mnie widzieli to pocilo im sie wszystko w gaciach, a potem emocje opadaly. dlaczego niewiem.

Gość gość
Pewnie na pierwszą rocznicę związku już pokazywałaś katalogi z sukniami ślubnymi i łóżeczkami dla niemowląt :)

Gość gość
A jaki masz znak zodiaku autorko ?

Gość gość
Coz to za miod malzenstwo?? Zaden psychicznie zdrowy mezczyzna w dzisiejszych czasach nie chce sie zenic. W Polsce ludzie biora slub jak wpadli a zagranica dla papierow, to sa jedyne powody.

Gość karolkomp
nie martw sie nie kazdy musi miec slub, dzieci itd. Ułóż sobie zycie po swojemu i zyj dalej jak sie trafi okaz to sie trafi a jak nie to sie baw.

Gość gość
Wlasnie nigdy nic nie mowilam o dzieciach ,lozeczkach, woziczkach ,sukniach slubnych. tylko w glebi duszy ciagle marzylam, ach jak fajnie by bylo miec biala suknie, slub i w przyszlosci dzieci. Pewnie nie mam szczescia i dlatego faceci chca mnie tylko do wyra, tak bylo z kazdym jednym i dlatego przechodzilam od zwiazku do zwiazku.

Gość ciagnikzetor
co Ty gadasz gościu,ze nie chce? A o milości słyszał? Dla mnie powodem do slubu jest własnie ona, dzieci nie mam po tylu latach i chyba przez to zyje sie super.

Gość gość
Tylko idiota żeni sie z "dzisiejszą" kobietą. Lepiej od razu strzelić sobie w łeb niż podpisać ten cyrograf.

Gość gość
w zasadzie moze i macie racje bo jak tak obserwuje ludzi młodych mam na mysli takich 22-30 to tez nie brałbym dziś juz z nikim z tych czasow slubu. Dobre czasy sie skonczyly, dobrzy ludzie tez. Dobrych mezow nie ma a żon juz wcale. Zapomnijcie o slubach i uczcie zyc sie samemu bo poniekad tego kobiety chciałyście. Po co Wam mąż jak dziś potraficie wszedzie pracować, wszystko naprawić i wiele załatwić? Niezależność nie pozwala sie wiazac bo powstaje zależność a Wy tego młodzi nie chcecie. Wiem,że pozostaja takie jednostki jak my roczniki 80-te ale nie mają szans w dzisiejszym swiecie i albo beda "plakac" albo oleja malzenstwo i beda umiec zyc same.

Gość gość
Czyli jak, latwiej facetom w dzisiejszych czasach z kobieta sie bzykac ,a do slubu ,zobowiazan to juz maja jakies problemy.To nie lepiej zeby faceci mowili to na poczatku znajomosci, ze nie chca sie zenic .Pewnie nie jedna kobieta w takiej jest sytuacji jak ja, ze bylo wyro lozko ,a slubu pierscionka to zero i to nawet bedac w dlugim zwiazku. Ani be ani me.

Gość gość
po prostu czas idealistow sie skonczyl a zaczal czas pragmatykow. Nie masz domu na start to Cie nie kocham Nie masz super figury to Cie nie kocham Masz za małego wiec Cie nie kocham Nie ma kasy nie ma miłości. Dzis juz nikt wspólnie nie chce iść przez zycie i sie dorobić,miec z tego satysfakcje, dzis kazdy chce miec juz teraz a jak nie ma to szuka dalej.... i tak wielu szuka,szukać bedzie i nie znajdzie

Gość gość
13;38A co ma wspolnego znak z malzenstwem slubem co.Koziorozec jestem.

Gość gość
bzykanie jak to nazywasz jest za zgoda i dla przyjemnisci obojga, masz z tego dokładnie tyle samo co facet. I wybacz ale po ostatniej imprezie widze jak wiele sie zmieniło, faceci nie musza zagadywać bo to laski zagadują, nie musza szukac na szybki seks bo to laski szukaja i tak w ogóle to lasek jest pięćset a facetów(taa jasne facetów-chlopaczkow:D) dwudziestu, dziś to chlopaczki moga sie czuc wykorzystywani