Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marimandzia

Duży biust!

Polecane posty

Gość Marimandzia

Mam biust rozmiaru 85i. Nie jest za duży? (PYTANIE DLA FACETÓW)

Gość gość
Wymiona jak u krasuli :O

Gość gość
Dojna krowa :D

Gość gość
A podoba sie facetom taki

Gość gość
Bardzo mi sie podoba duży wrzuć tu lub daj meil

Gość gość
K****a mozesz mietolic miedzy nimi

Gość gość
lubię taki - musisz wiedzieć, że wielu mężczyznom się taki podoba i nie daj sobie wmówić, że jest gorszy. Natomiast w przyszłości taki biust może ci sprawić kłopoty - jest ciężki, waży kilogramy i może powodować bóle kręgosłupa - tak ma moja partnerka, która też ma duży. Dlatego musisz od samego początku bardzo dbać o dobrze dopasowany stanik najlepiej u doświadczonej braffiterki i nie żałować pieniędzy na odpowiednie staniki. Jeśli dodatkowo masz wydatną pupę to jesteś bardzo seksi. Kobieta z dużym biustem i dużą pupą to archetyp kobiety, która jest w stanie donosić, urodzić i wykarmić dzieci - stąd takimi kobietami interesują się bardzo często (podświadomie) mężczyźni zabiegający o stałą i harmonijną rodzinę oraz tacy u których orgazm kojarzy się ze spełnieniem. Kobiety o mniejszym biuście oraz mniejszej okrągłej pupie natomiast to archetyp kobiety aktywnej, zmieniającej miejsce zamieszkania, podróży - takie kobiety rozchwytywane są przez mężczyzn lubiących zmienność, podróże, nastawionych trochę bardziej hedonistycznie, gdzie wspólne, miłe spędzanie czasu jest większą wartością niż dom i dzieci a orgazm kojarzy się z zdobyciem, podnieceniem i przede wszystkim radością i przyjemnością. Jeśli się nie wstydzisz to faktycznie sfotografuj sam biust (bez twarzy oczywiście - nawet w staniku) i umieść gdzieś oraz podaj link to fajnie będzie popatrzeć - lubię oglądać duże piersi ;)

Gość gość
Ja tez lubię duze

Gość gość
Pytałaś o zdanie facetów, ale i ja się wypowiem :) mam zbliżony rozmiar, bo 80I i żadnych kompleksów w związku z tym :) lubię swój biust, mój facet go uwielbia, znajomi pozwalają sobie czasem nawet na zarty, a że mnie to w ich wykonaniu bawi to bywa wesoło, chamskich zaczepek nie słyszę. Plecy mnie nigdy nie bolały, może to kwestia odpowiedniego doboru bielizny?