Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzę o seksie z facetem, który jest niestety w związku konkubenckim

Polecane posty

Gość gość

Już kiedyś się przespalismy , a potem kontakt się urwał. On niestety ma konkubinę i dwoje dzieci, ale na szczęście żony nie ma. Bardzo mnie pociąga fizycznie i w łóżku było nam bosko. Jak odnowić kontakt, skoro nie mam aktualnego numeru telefonu?

Gość gość
Proszę o radę

Gość gość
Nikt nie poradzi?

Gość gość
Po co Ci facet z dzieciakami ??? Jestem kobietą i WIEM JAK JEST: przywiążesz się do niego emocjonalnie, zauroczysz i po co Ci to? Inni faceci też potrafią zrobić kobiecie w łóżku "mistrzostwo świata".

Gość gość
Wiem, ale z tym łączyła mnie szczególną więź. Była niesamowita chemia. Tęsknię za nim bardzo.

Gość gość
gość dziś - ja to rozumiem ale pytam: PO CO CI TO? Facet ma 2 dzieci, konkubinę- matkę jego dzieci, z którą się nawet nie ożenił i jeszcze "posuwa" inne na boku? No tak to mi wygląda niestety... W jakim wieku jesteście oboje Autorko? Może to mi trochę rozjaśni sytuację? I jeszcze jedno pytanie: czego od niego oczekujesz? Chcesz być jego kochanką? Chcesz stałego związku z takim gościem? Czego w zasadzie oczekujesz? Na co liczysz? Jeśli jesteś WOLNA to na "niezobowiązującą zabawę" z takim po prostu szkoda czasu.

Gość gość
Jesteśmy po 30 , ja 36 on 39. Nie, nie chcę być jego kochanką. Jeśli już wolałabym być z nim w stałym związku. Ja jestem wolna.

Gość gość
36- to chyba jakaś desperacja z Twojej strony się pojawiła. Facet w konkubinacie z inną i z 2 dzieci- uciekaj od takiego jak najszybciej bo Tobie "zmajstruje" trzecie i zrobi się już z tego prawdziwa patologia :P Jesteś jeszcze w bardzo dobrym wieku jak dla kobiety (wbrew temu co pisze tu dzieciarnia) i uważam, że stać Cię na związek z wolnym bezdzietnym facetem. A tego roo...acza sobie odpuść. Wychodź z domu, imprezuj, wyjedź gdzieś- na pewno kogoś poznasz! Życzę powodzenia i pozdrawiam :)

Gość gość
Dziękuję i pozdrawiam :)

Gość gość
Ja również i jeszcze raz życzę Ci powodzenia ! :)