Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego odpisujecie tej kretynce od sekretariatu ?

Polecane posty

Gość gość

Siedzi jakiś debil i ma ubaw a wy jeszcze więksi debile odpisujecie na te idiotyzmy i to masowo. Żałość

Gość gość
A co, pobawić się nie można? To jak gra. Trochę dystansu.

Gość gość
To żadna gra. To mogło być śmieszne, ale już dawno nie jest. Nawet jako prowokacja to zaszło za daleko. Nikt normalny nie robi takich rzeczy.

Gość gość
Posłuchaj te wszystkie posty to nie moje. Podszywają się pode mnie. Nawet nie wiedziałam że ktos pisze w moim imieniu.

Gość gość
Co zrobisz? Temat zaczął żyć własnym życiem... Ciesz się, że Ci chociaż świeczki na pamiątkę zostały ;)

Gość gość
Bo jest śmieszne ;)

Gość gość
Wklejcie wszystkie tematy.

Gość gość
Jak znajdę chwilę to podeślę. Bo już z 8 ich miała.

Gość gość
Znalazłam 14 (!) tematów, ale możliwe, że jakiś pominęłam ;) Temat 1, z maja, gdy jeszcze szef miał dziecko (potem wyparowało w magicznych okolicznościach ;) ) : temat/f10/czy-mam-obowiazek-zajmowac-sie-tym-dzieckiem-p_6785134 Temat 2, z 15 lipca, gdzie narzekała, że szef uprawia seks w pracy: temat/f10/seks-w-pracy-co-mam-zrobic-p_6818938 Temat 3, w którym stwierdziła, że żona do szefa nie pasuje ;) temat/f10/dlaczego-fajni-faceci-wybieraja-nie-pasujace-do-nich-kobiety-p_6823502 (wpiszcie adres f kropka kafeteria kropka pl i / przed słowem temat, wtedy wam wyskoczy, bo inaczej uznaje za spam)

Gość gość
Temat 4, gdzie wymyśliła sobie masaże ;) temat/f10/jak-moge-mu-pomoc-p_6824707 Temat 5, gdzie narzekała, że żona odebrała szefowi pasję: temat/f10/co-uwazacie-o-kobiecie-ktora-odebrala-pasje-swojemu-mezowi-p_6827028 Temat 6, gdzie miała pretensje, że obca kobieta usunęła jej komentarz pod zdjęciem z wakacji :D temat/f10/czy-zrobilam-cos-zlego-p_6829773 Temat 7, znowu bzdety o pasji: temat/f10/co-sadzicie-o-kobiecie-ktora-odebrala-swojemu-mezowi-jego-najwazniejsza-pasje-p_6830968 Temat 8, gdzie przeżywała, że szef zadzwonił na urlopie do swojego ojca :D temat/f10/ojciec-mojego-szefa-rozmawial-z-nim-przez-telefon-slyszalam-p_6832571 Temat 9, gdzie chciała mu wysłać kartkę z pracy na urlop :D temat/f10/chcialabym-wyslac-kartke-wakacyjna-do-mojego-szefa-czy-wypada-p_6833214 Temat 10, gdzie przeżywała ich wpadkę sprzed kilku lat: temat/f10/jak-to-mozliwe-dziecko-niechciane-czy-jednak-chciane-p_6839109

Gość gość
Temat 11, narzekanie na pobrudzoną pościel i luksusowe auto sprzed kilku lat :D temat/f10/czy-taki-facet-czuje-obrzydzenie-p_6839776 Temat 12, narzekanie na wydatki żony szefa: temat/f10/czy-uwazacie-za-normalne-kupowanie-swieczek-za-700-zl-p_6839818 Temat 13, znowu narzekanie na poronienie: temat/f1/czy-nie-uwazacie-ze-jezeli-kobieta-poronila-to-powinna-zostawic-faceta-jezeli-p_6840327 Temat 14, znowu o poronieniu. temat/f10/czy-gdybyscie-poronily-to-czy-zadalybyscie-od-meza-aby-wstal-i-zawozil-was-do-p_6840427 Ogólnie polecam, to jest lepsze niż telenowela :D