Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkapryszona00

Czy wyznać mu to w liście?

Polecane posty

Gość rozkapryszona00

rozstałam sie 3 miesiące temu z chłopakiem. Powodem tego bylo to ze coś sie wypaliło i moje zachowanie. Zachowywałam sie wobec niego okropnie, olewałam, czepiałam sie, obrażałam sie i nie umiałam docenić. Jednym słowem rozkapryszona księżniczka. niedługo mamy sie niby spotkać, ma urodziny i chciałabym do prezentu dołączyć list, w którym zawarłabym to czego nie umiałabym mu powiedzieć w twar bo rozpłakałabym sie. Chce u napisać że przez ten czas zrozumiałam co źle robiłam i jak on musiał sie czuć, że zauważyłam swoje wady i dąze do tego aby je wyeliminować. Nie chodzi mi o to żeby on po przeczytaniu do mnie wrócił ale żeby zobaczył że nie jest mi obojętny i chce naprawić swoje błędy nawet na stopniu kumpelskim. co o tym myślicie?

Gość gwoli wyjasnienia
Faceci sa rozni ale wiekszosc nie zrozumie co chcesz im takim listem powiedziec :)

Gość Rozkapryszona00
To myslisz ze lepiej to pokazać niż tłumaczyć?

Gość gwoli wyjasnienia
Jesli juz koniecznie chcesz mu dac jakis sygnal, ze zmadrzalas to przy skladaniu zyczen urodzinowych powiedz na koniec krotko: przepraszam cie za swoje nie zawsze do konca przemyslane zachowania w stosunku do ciebie. Dopiero teraz rozumiem ze zle ciebie traktowalam. Sorry! (czy cos w tym stylu ale krotko i rzeczowo bo faceci tylko tak rozumieja) List to zaraz brzmi tak dramatycznie :)

Gość Rozkapryszona00
O, masz racje to napewno będzie lepsze. Dziękuj***ardzo za pomoc! ;)