Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy isc z corka na wesele bylego?

Polecane posty

Gość gość
Nagadal czy nie to Ty decydujesz a nie 3-latka. Albo strasznie jesteś uległa albo głupia, przecież nikt Cię nie chce na tym ślubie czy weselu, jak będą na Ciebie patrzeć? Córeczkę przegadasz, nic tam się nie stanie jak nie pójdzie. Jeśli byly poruszy temat to powiedz, że pozwolisz córce jechać jeżeli będzie miała opiekę i odstawiona bedzie np do 20:00. Jak mu zalezy to znajdzie kogos do opieki.

Gość gość
Jak mu będzie zależało to zorganizuje opiekę. Tyle w temacie. Pożal się boże tatusiek i facet. Po co mu Ty ba weselu? Darmowa opiekunka? Na złość chce Ci zrobić? Pochwalić się? Czy jak? Kurna, jak to czytam to masakra: Jechał ci/ul na Wasze wesele zarobić, wrócił z nową babą. I ma czelność Ciebie zapraszać:/

Gość gość
Też bym nie poszła, nie ma po co. Chyba by mnie szlag trafił jakbym miała iść na ślub i wesele byłego, jeszcze takiego z którym miałam zaplanowany ślub, odstawiać się na imprezę i robić z siebie widowisko, chyba po to żeby ciotki mogły palcem pokazywać że to ta X z którą się miał żenić. Skoro dba o kontakt z córką i wie na czym polega opieka nad nią, i dodatkowo naprawdę mu zależy żeby wtedy z nim była (co jest naturalne i zrozumiałe, i właściwie godne pochwały) to jak dziewczyny wyżej piszą, niech sam ogarnie kogoś do opieki. Może macie jakąś wspólną koleżankę którą mała zna i lubi? Nic jej nie będzie jak pójdzie na godzinę czy dwie na wesele, posiedzi przy obiedzie, zatańczy z tatą i wróci do domu, jeśli się będzie źle czuła to po prostu wyjdzie szybciej jeśli tatuś nie będzie miał czasu czy ochoty jej zabawiać. Ale to co on wymyślił byłoby wyłącznie twoim kosztem.

Gość gość
Prawie jak u Arabów :D autorko to tragifarsa .Czy jak sobie znajdzie kolejną doope to też i nastepny ślub exa zaliczysz ? :) A jak on Ciebie przedstawi -"wiecie bzykała sie dobrze i no wiecie ,wpadliśmy ale na żonę sie nie nadawała i dlatego kochani teściowie jestem z waszą córką " :D:P

Gość gość
Autorko w życiu nie poszłabym na ten slub. No daj spokój . Trzeba miec swoj honor . Facet zostawił cie z dzieckiem a ty chcesz isc na jego slub? Jak chce zabrać córkę to niech zorganizuje opieke . 3 latka to juz duze dziecko i nie musisz jej nianczec 24 na dobe .

Gość gość
Ja bym nie poszła, ani dziecka też bym tam nie zostawiła. Skoro nie miał wyrzutów sumienia żeby rozbić własną rodzinę zabrać siebie czyli ojca dziecku. Nie poszlabym. Nie, nie, nie.