Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wezcie mi powiedzcie, gdzie wy znajdujecie te laski lecace na bogatych?

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem bogaty i jakos zadna mnie nie chce. Zadna mnie z tego powodu nie podrywa, nie proponuje randek, nie inicjuje kontaktu gdy wysiadam z ferrari - no zadna. To samo mnie olewaja gdy mowie im, ze mam kase, wiec co jest?

Gość gość
Ty sie boisz zagadac , oni nie.

Gość gość
19:22 czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
One lecą na przystojniaków

Gość gość
19:25 to w koncu na przystojniakow, czy na bogatych?

Gość gość
Na przystojniaków mało która leci na kasę :) może z 5-10% blachara poleci na kasę ale cała reszta tylko na wygląd faceta

Gość gość
19:33 bo ja tu widze dwie sprzeczne ze soba szkoly. Jedna twierdzi, ze na kase, a druga, ze na wyglad. Chcialbym poznac prawde.

Gość gość
Wystarczy podejść w dobrych ciuchach i zaprosić na dobrego drinka i zostawić duży napiwek wtedy każda jest twoja. Jak będziesz miał wprawe to wspomnij coś mimochodem o adresie zamieszkania lub to że nie i teresuja cię stopy procentowe bo kupujesz wszystko za gotówkę. Żadna ale to żadna nie przyzna się że leci na jaw więc jak zaczniesz mówić wprost to cię oleja ale jak pokażesz w niby zakamuflowany sposób to każda jest twoja.

Gość gość
19:35 juz robilem takie akcje, to tylko przewracaly oczami, a potem dowiadywalem sie, ze jestem "zalosny"...

Gość gość
Ale jakie akcje konkretnie. Zaprosiles na drinka i co? W czasie picia powiedziała że jesteś żałosny. Poza tym to ona ma być dla Ciebie a nie ty dla niej. Ona ma się starać a nie ty.

Gość gość
Jak ja nie zagadam, to zadna do mnie nie zagada i nawet super elo gablota jej do tego nie zmusi (wiem bo jak wysiada, to zadna nie podchodzi). Skad sie dowiadywalem? Z smsow.

Gość gość
Musisz byc wyjatkowym bucem i zachowywac sie jak arogancki kretyn.

Gość gość
Aroganckim bucem? Raczej jestem typem wesolk.

Gość gość
no to chyba nie mozna miec wszystkiego, stac cie to mozesz na kóórwy chodzic i juz

Gość gość
Wiadomo że to zawsze ma facet zagadać. Boże jakim trzeba być kretynem aby wymagać od kobiety aby pierwsza zagadala.

Gość gość
A jak wchodzisz do deogiego butiku to towar sam ci wskakuje do koszyka. :) Nie, sam musisz wybrać ale wiesz że co byś nie wybrał będzie twoje. :)

Gość gość
Ja tam w ogole nie kumam, po chuuj mi byłby bogaty potrzebny, mam wszystko. Nara🖐️

Gość gość
19:59 a niby dlaczego nie? Wiesz, ze w ten sposob skazujesz sie na wybor tylko z tych co do ciebie zagadali?

Gość gość
denny temat, idz do jakiegos coacha od wizerunku a nie tutaj dóópe trujesz na forum dla przegrywów

Gość gość
Wiem, ale ci co nie potrafią zagadać lub nie są na tyle odważni, nie interesują mnie.

Gość gość
To nie chodzi o to że ty gadasz że masz kase tylko musisz pokazać że ją wydajesz

Gość gość
Ale ze jak, wysiadasz z auta, stoisz i czekasz az ktoras do Ciebie podejdzie i zagada? To powodzenia:)))))