Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSCJAM

CIĄŻA PRZEZ MAJTKI I PAPIER

Polecane posty

Gość GOSCJAM

Witam, czy istnieje szansa na zapłodnienie jesli chlopak byl w kalesonach a ja w majtkach i przez chwile otarl sie czlonkiem o moje miejsce intymne. Trwalo to dosc krotko ale na swoich majtkach zauważyłam plamke, nie wiem czy byl to preejakulat chlopaka czy moja wydzielina. Poszlam do lazienki, zalozylam wkladke i przetarlam sie papierem toaletowym. Teraz boje sie ze ewentualne plemniki popchnelam dalej do pochwy przez papier. Czy man powody do obaw?

Gość gość
Masz i to duze powody do obaw.

Gość gość
prosze uzasadnic

Gość gość
Nie jest to możliwe

Gość gość
Jak można się macać z gościem, który nosi kalesony? Ciąża to tam *uj, ale gościu w kalesonach to wiocha na maksa.

Gość gość
Tak,jest to możliwe,ale trzeba sprawdzić kilka spraw : z jakiego materiału były wykonane kalesony -czy w kalesonach znajdował sie jakiś otwór i czy przez ten otwór przedostał się jakiś organ wtryskowy -czy kalesony były założone prawidłowo,to jest przodem do przodu a nie do tyłu -czy kalesony były założone dla ochrony przed zimnem,czy był to element dekoracji i mogły być już wcześniej nasączone spermą,bo jeśli tak ,to ilość mogła się przesączyć i mogło dojśc do przelania do pizsdy -czy papier toaletowy był szary czy biały,gdyż szary lepiej wchłania

Gość gość
Kto nosi o tej porze roku kalesony?

Gość gość
Byl otwor ale mialam majtki zreszta nie bylo wytrysku, i mala plamka jak juz i na pewno nic nie wypadło przez otwor, bez glupich komentarzy

Gość Cleo1976
Nie.Pierwsze prezerwatywy były robione m.in. z płótna i naprawdę były dość skuteczne.Jak myślicie, czemu ludzie rozbierają się do seksu?;)

Gość gość
Chodzilo mi o to czy papierem nie popchnelam plemnikow dalej