Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama nazywa mnie k...ą i dz...ą bo jestem z żonatym.

Polecane posty

Gość gość

Starszy o 10 lat facet , nie wiedzialam ze ma zone , oszukal mnie. Jego zona twierdzi ze juz wczesniej sie mieli rozwiesc bo byly zdrady... I ze on mnie kocha. Czy mama ma racje?

Gość gość
nie, ale jak ciebie kocha a jej nie to nie ma o co drzec szat, tylko niech sie rozwiada

Gość gość
Mama niestety ma racje. Facet nie dość, że sporo starszy od Ciebie to jeszcze żonaty i pewnie dzieciaty :) A żona tak mówi bo ma już dość tego swojego gagatka :).

Gość footballgirl
Mama nie powinna Cię tak nazywać i może lepiej na jakiś czas ogranicz z nią kontakt (odpoczniecie, zatęsknicie). Ale też zastanów się czy warto być z tym mężczyzną. Zaufanie to podstawa, a on okłamał Cię.

Gość gość
Mama bardzo dobrze cię nazywa. Powinnaś go rzucić jak tylko dowiedziałaś się, że ma żonę. To chyba źle o nim świadczy i źle wróży na przyszłość. Nie rozumiem jak osoba nade mną mogła ci poradzić ograniczenie kontaktu z mamą - przecież tylko mama (najprawdopodobniej) kocha cię miłością bezwarunkową i tylko mama będzie ZAWSZE chciała dla ciebie jak najlepiej.

Gość gość
Niewazne co bys zrobiła,jak matka moze tak nazywać własną córke tego nie ogarniam

Gość gość
a jak jest starszy o 20 lat? mama może dostac zawalu?

Gość gość
Mama nie powinna tak się odnosić do dziecka, sama kiedyś miałam podobną sytuację, facet 20 lat starszy, wprawdzie ja z nim życia nie planowałam, chciałam dobrze spędzić czas, ale nikt mnie tak nie nazwał.

Gość gość
48 lat to już niedługo q**s nie stanie...