Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejne spotkanie z byłą przyjaciółką.

Polecane posty

Gość gość

Uważała ze mój maz jest zaborczy i toksyczny, ale sama była samotna. Dziś mam 26 lat i jestem mamą dzieci tego samego faceta. Ona dopiero co wyszła za mąż za jakiegoś dewelopera fakt mega ciacho. Pierwsze spotkanie było na weselu, a wczoraj spotkaliśmy się na urodzinach tej samej znajomej. Zagadałam do niej, ze widzisz jesteśmy szczęśliwi a Ty jak zwykle jad wylewasz, a ona uśmiechnęła się do mnie i powiedziała że cieszy się z rozejscia naszych dróg i odeszła. Co za baba. Jak ja mogłam przyjaźnic się z nią ? Co ten deweloper w niej widzi...

Gość gość
Pewnie urodę :)

Gość gość
Zbytnio urodziwa to ona nie jest. Zawsze byłam tą ładniejszą, zgrabniejszą. Fakt teraz to ona jest szczuplejsza.

Gość gość
Dlaczego uważasz, że jest brzydsza?

Gość gość
Autorko ty chyba masz traumę po ciezkim porodzie pisalas o tym pamietam a tamta nie ma dzieci

Gość gość
Jest zwyczajna, bez efektu wow. Zawsze ja byłam tą ładniejszą, zawsze miałam powodzenie. A znaliśmy się od podstawówki. Naasze drogi rozeszły się jak miałyśmy ok.14 lat.

Gość gość
Nie. Nie ma dzieci. Nie mam traumy po ciężkim porodzie, bo nie miałam ciężkich porodów.

Gość gość
Czyli czujesz się od niej lepsza, pewnie dałaś jej odczuć, że jest gorsza od Cibie, świadomie bądź nie i się dziwisz dlaczego tak się zachowała :D Wydajesz się być toksyczną osobą. Dziewczyna jest pewnie ładna i dobra, a Ty nie możesz zrozumieć, że on ją wybrał, bo jedynym atutem jest dla Ciebie wygląd. Słabo.

Gość gość
To ona namawiała mnie do odejścia od mojego partnera i co nie miała racji ? Chciała zniszczyć mój związek.

Gość gość
Powiedziałam do niej ze mamy cudowne dzieci, a Ty kiedy będziesz mieć jej mina zbladła.

Gość gość
14lat miAłaś jak wasze drogi sie rozeszły? To nie mialas potem juz żadnych przyjaciółek? Ja w ogóle nie pamiętam tak wczesnych znajomuch. Zyjesz prehistoria kobieto opamietaj się

Gość gość
Nie miałam, bo przyjaciela mam w mężu.

Gość gość
I jeszcze się wypytuje o dzieci, no niezła jesteś jędza :P Co Cię obchodzą cudze plany prokreacyjne, masz myślenie prowincjonalne. Twój cel życiowy to złapać męża i rozmnożyć się? Zazdrość Cię zżera bo ma pewnie lepszego od Ciebie :D

Gość gość
Nie ma lepszego. Kocham mojego męża.

Gość gość
A i pewnie wykształciła się i rozwija się zawodowo, a Ty pewnie dziećmi i mężem żyjesz.

Gość gość
To jest prowo. Styl pisania podobny do tego prawa od sekretarki.co chwile głupie odpowiedzi i naciągania na wpisy prowokacjami. Ktos sobie zarabia tymi wpisami .nie odpisujcie bo ona sie z was śmieje bo zarabia na was.

Gość gość
Można zarabiać pisząc takie głupoty?

Gość gość
Dokładnie ta psycholka pisała tutaj też kiedyś o stomatologach

Gość gość
22:43 Z tym powodzeniem to jest złudne. Najładniejsze, zwłaszcza jak są inteligentne i takie "ponad', zazwyczaj mają mniejsze powodzenie. Największe mają te najchętniejsze i takie swojskie, pospolite.

Gość gość
"Powiedziałam do niej ze mamy cudowne dzieci, a Ty kiedy będziesz mieć jej mina zbladła. " xxx Dobry tekst :-) Laska jest młoda i ma jeszcze mnóstwo czasu na zrobienie sobie dzieci, jeśli będzie chciała. Ja też dziwnie patrzyłam mając te 20 parę lat jak ktoś mnie pytał o dzieci i gdybyś mi wtedy zadała takie pytanie to pomyślałabym "spadaj na drzewo głupia kwoko". Może ta koleżanka tak samo pomyślała i dlatego zbladła? Nie każdy chce od razu wrabiać się w dzieci.

Gość gość
prowo i to jeszcze głupio napisane. Drogi autorki i jej przyjaciółki rozeszły się, jak miały po 14 lat, ale o jej mężu gadały i na weselu była. Autorko, przemyśl na drugi raz wszystko porządnie, bo to się nie trzyma kupy.

Gość gość
Miałas już dupcyngiela mając 14 lat że przyjaciółka mówiła że twój mąż jest toksyczny a potem wasze drogi sie rozeszły ? :O