Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczy

czy to wstyd przez całe życie być prawiczkiem ?

Polecane posty

Gość prawiczy

czy ktoś też tak ma ?

Gość gość
nikt o tym nie musi wiedzieć a co ile masz 50 lat czy ile

Gość prawiczy
32 ale raczej nie mam szans nawet do 50 utracić prawictwa bo się panicznie wstydzę dziewczyn więc chyba będę prawikiem do końca życia :( koledzy wiedzą że jestem prawikiem i się ze mnie śmieją i często pytają kiedy ja w końcu zaliczę, a przecież nie zmyślę sobie że uprawiałem seks i ich nie oszukam bo to łatwo może wyjść. Więc trochę chyba wstyd

Gość gość
po prostu jesteś delikatniejszy ,faceci często i grubo kłamią w tych sprawach naprawdę :-) w rzeczywistości nie gniewaj się to zazwyczaj głupole tak samo jak baby ,ja znam je na wylot i w ogóle nie musisz się ich wstydzić

Gość gość
tirowke zalcz i po sprawie;-)

Gość gość
poaz jej tylko kase ona cie sama wydyma;-)

Gość gość
w jaki sposób twoi koledzy o tym wiedzą? ja też jestem prawikiem (nawet już ponad 40 letnim) i pewnie będę do końca życia a nikt o tym nie wie. coś tam się oczywiście mogą domyślać bo z laską to mnie widzieli ledwie kilka razy w życiu ale wiedzieć nie mogą, bo niby jak?

Gość gość
Jesteś kryptopedałem. Nierzadki przypadek.

Gość gość
Chłopie, idź się bzyknij, to jest przyjemne

Gość gość
nie "bzyknę się" bo nie mam żadnego doświadczenia z laskami, które zresztą w moim wieku to już są stare i brzydkie, mam jakieś społeczne fobie (nie tylko w stosunku do kobiet) i generalnie nie przepadam za ludzkim towarzystwem. nie umiem swobodnie rozmawiać itd itd.

Gość gość
Jak masz fobie i nie przepadasz za ludźmi to nadajesz się do leczenia psychiatrycznego.

Gość gość
"Jak masz fobie i nie przepadasz za ludźmi to nadajesz się do leczenia psychiatrycznego. " x a jakie ty masz wybitne dokonania na polu psychiartii? by chyba tylko to dawało by ci prawo stawiania takich "diagnoz" na podstawie jednego wpisu na forum.

Gość gość
ja tez nie przepadam za ludzmi a fobii nie mam :-) i co teraz? ale autor lubi lęki a lęk to iluzja,chociaż lubię pewien typ osób