Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W moim bloku ktoś pali przez całą noc.

Polecane posty

Gość gość
Ja zawsze pale przy wywietrzniku i wywalam śmiecie do windy a co kto bogatemu zabroni

Gość gość
I wynoś się z mojego wątku ty chamski śmieciu, kto ci pozwolił pisać o seksie ty polskie bydło z obory unurzane w ekskrementach.

Gość gość
Widze ze inteligencja nie grzeszysz, pisalem ze to ciebie beda murzyni posuwac za pieniadze. Do niczego innego sie nie nadajesz. Ale to i tak lepsze niz cale zycie spedzic w smierdzacej ruderze.

Gość gość
Pomocy Zesralem się w gacie pomocy

Gość gość
Inteligencji to ty nie masz za grosz, z szamba wypełzłeś i potrafisz pisać tylko o tym co masz w pustym łbie, czyli o seksie, penisie i posuwaniu. jesteś kupą goowna, goowno masz zamiast mózgu i z daleka smierdzisz głupotą i chamstwem.

Gość gość
O jejku jejku obszczalem se nogawkę o jejku jejku

Gość gość
Przepraszam, jestem goownem śmierdzącym bo w domu mnie bili łopatą po głowie, nie mam żadnego basenu, jestem szambonurkiem i mi sie pomyliło 😭

Gość gość
Pisze z taka debilka do tego biedota to o czym mam pisac? O polityce? Biznesie? To bys nic nie zrozumiala. Ide do basenu poplywac a ty zdychaj w tej swojej ruderze zaczadzonej k*****.

Gość gość
Lubię czytać jak spotkają się dwa przegrywy i nieudaczniki i sobie jadą dawajcie dalej Haha

Gość gość
Nie stać cie na żadną merytoryczną dyskusję bo jesteś idiotą, nie potrafiłbyś mi dotrzymać kroku w zakresie żadnej tematyki, więc idź popływać w swoim szambie i poszarp sobie flaka z tej bezsilności.

Gość gość
Mialem juz ci szmatlawcu nie odpisywac, ale zrobie to ostatni raz. To kiepsko ta swoja wiedze wykorzystujesz skoro mieszkasz na jakims wyp**dowie w smierdzacym bloku. Szamba nie posiadam a basen kazdy dom tu posiada bo lato trwa tu caly rok, ale co taka idiotka jak ty, ktora ze smierdzacego bloku nosa nie wyszczubila moze wiedziec...

Gość gość
gość dziś Życzę astmy i gruźlicy lapka.gif xxx Dzięki, wzajemnie :-) Dorzucam jeszcze moją chorobę, raka płuc, na zdrowie :-)

Gość gość
Napisac każdy może wszystko, a nawet gdyby to była prawda, to i tak intelektualnie nie dorastasz mi do pięt i kompletnie nie imponuje mi żaden dom z basenem, jeśli musiałabym przebywać z takim pitekantropem jak ty. Nie wiem co ty posiadasz, ale sądząc po twoim poziomie umysłowym to jesteś gołodupcem. Dzielą nas tysiące lat ewolucji, buraku 🖐️

Gość gość
Ja nikogo nie zasmradzam tytoniem, więc nie będę na nic chora, a twoje złorzeczenie wróci do ciebie i nigdy nie wyzdrowiejesz.

Gość gość
Kup sobie wentylator i siedź przy włączonym :P

Gość gość
Przez wentylacje wchodzi dym

Gość gość
Przestańcie sie klocic , nie wstyd wam takiego zachowania

Gość gość
Ależ na kafe sa paskudne kobiety

Gość gość
Gdy Autorka otworzy okno i włączy wentylator nie wierzę, że nadal będzie wąchać dym. Ile trzeba palić i gdzie, że wszyscy to czują :o

Gość gość
Jacy z was ludzie skoro życzycie sobie chorob

Gość gość
Możesz też w najgorszych momentach zamknąć wszystkie okna i włączyć odświeżacz powietrza w kontakcie na największą moc.

Gość gość
Odświeżacze sa bardzo szkodliwe , nie kupujcie

Gość gość
Na basen ;) chyba raczej na kibel ;)

Gość gość
gość dziś Ja nikogo nie zasmradzam tytoniem, więc nie będę na nic chora, a twoje złorzeczenie wróci do ciebie i nigdy nie wyzdrowiejesz. xxx Jednak kobieta, wiedziałem :-) ty zasiałaś, do ciebie wróci! palić nie musisz, więc nie bądź tego taka pewna, że nie zachorujesz

Gość gość
Nic nie zasiałam głupia szmato, muszę wdychać cudze dymy chociaż sama nie palę, więc choroba spadnie na niego i na ciebie, za twoją podłość.

Gość gość
gość dziś nie zawsze,możesz mieć takiego mena że leje na was wszystkich walnięte szmaciska usmiech.gif

Gość gość
Ups, pomyliłem wątki, przepraszam :o

Gość gość
cycata ropa dorwala araba to czego ona oczekiwala ksiecia z bajki i bodyguarda?:)

Gość gość
arabowi to ty jadłeś kał za parę centów śmierdzielu.

Gość gość
Menopauza w młodym wieku zdarza się coraz częściej, za niedługo będzie problemem milonów kobiet w XXI wieku. Nie ma skutecznej metody na jej powstrzymanie. Zdrowa dieta i zdrowy tryb życia, to jedyne co możemy zrobić. Za to są na szczęście sposoby radzenia sobie z menopauzą. Ja polecam tabletki Menopauzin, moja ciotka je stosuje. Menopauza dopadła ją w wieku 36 lat. Zdecydowanie za szybko. To mogą być skutki biernego, czytaj darmowego palenia tytoniu, pochłaniania dymu, gdy sąsiad pali w oknie. Zachciało się gratisów, to teraz ma