Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta mnie olewa

Polecane posty

Gość gość

Witam Pisze tu bo niewiem co zrobić.. . Moja kobieta mnie olewa... Zamiast wieczorem spedzac czas razem siedzi w telefonie , kiedy prosze ja o jakieś wyjście to nie ma sił i czasu ale gdy napiszę do niej jakiś kolega lub kolezanka to prosi mnie żebym został z dziećmi i biegnie... Ostatnio uległem wypadkowi i mam zwichniete barki ... do czasu wypadku pracowalem na elewacjach i kiedy wracalem ona siegala po twlefon ... tlumaczyla to tym ze nie mamy o czym rozmawiac ... teraz nie powiem opiekuje się mną ale jak chce się przytulić czy zwykłego całusa to mówi spadaj nie mam czasu albo nie mam ochoty... Niedawno dowiedziałem się że woli sobie ręką zrobić dobrze niż że mną się przespać... między nami jest 9 lat różnicy ona ma dwójkę dzieci każde z innym ojcem Jesteśmy że sobą ponad rok z czego ja wiekszosc czasu spędziłem w uk w tym czasie zdradziła mnie 4 razy Dowiedziałem się o tym ale mimo to zostawiłem wszystko na co pracowałem tak ciężko w chwili mojego zjazdu dostałem awans podwyżkę i mieszkanie służbowe ale mimo to serce nie sługa i przyleciała do Polski potem raz jeszcze jechała do swojego ex ale wróciła zaraz wtedy czułem że jestem wygrany ale chyba się myliłem Są momęty gdzie jest cudownie ale to tylko momęty... Nie powiem że jestem bez winy Bo samczesto robie awantury np że nie wypralam mi przez tydzień bokserka i nie mam co ubrać lub że muszę włożyć koszulkę wyjściową kiedy ide do pracy lub że przez kilka dni nie ma papieru toaletowego Ja wiem to są śmieszne powody ale przez jakiś okres czasu stają się nie do zniesienia Wracam z pracy nie oczekuje że zawsze będę miał obiad ale wracając po 10h z pracy krew mnie zalewa jak w zlewie widze naczynia z wczorajszej kolacji ... Czasami chcialbym poprostu usiąść bo jestem zmęczony ale niemoge bo jest zrob to podaj to idź tam ... Moja pani nie pracuje zajmuje się domem i dwójką dzieci Próbowałem rozmowy to podczas rozmowy ewidentnie ma mnie w d***e bo jak jej coś mówię to siedzi w telefonie Czesto tak jest ze przysięgą że obiecuje a potem ja nic nie pamiętam zostaw mnie w spokoju Tak jak teraz właśnie miałem od godziny rozmawiać puki dzieci śpią przyciągała że porozmawiamy a ona teraz że ma to gdzieś że chce spać bo jest zmęczona... Zależy mi na niej i chce zbudować z nią normalny związek bez kłamstw klutnie i awantur Naprawde mi na tym zależy chcialbym zeby bylo dobrze chce się zmienić może że mną jest coś nie tak ?? Może to ja jestem jakiś nienormalny Kocham ja ale niewiem co dalej będzie

Gość gość
Bo widzi ze ja kochasz, i pozwala sobie na więcej i więcej, wyszła Ci na głowę i robi z Tobą co chce. Może zamiast prosić sie o przytulenie wzbudz w niej zazdrość żeby nie czuła sie taka pewna

Gość gość
Mój chłopak robi to samo , poprostu rutyna Was dopadła bo "ni ma " co robić

Gość gość
Jestem w podobnej sytuacji (mimo,że Twojego elaboratu do końca nie przeczytałam...) Mój facet woli towarzystwo kolegów, mamy kłopoty finansowe zamiast iść dorobić mi każe gdzie wychowuje niemowlaka i za chwilę kończy mi się macierzyński i wracam do pracy,w domu nie sprząta, nie wychodzi na spacer z dzieckiem TO BOLI... Komórka i fbbu niego to norma. I dziwi się,że ja z nim się kochać nie chce. Odeszła bym dawno ale łączy nas KREDYT.

Gość gość
Doczytalam 2.dziecko każde z innym-i wszystko jasne. Ba oba Cie zdradziła a Ty nadal z nią. Buahahaha nawet mi Ciebie nie szkoda.... A tym,że dojechala Cie ręką,ze Woli sama to śmiech na sali Nie szanuje Cie utrzymujesz dzieci obcych facetów ona nie pracuje jest leniem a Ty co? Dla mnie patologia.

Gość gość
Wiesz pisząc tak nigdy nie byłaś zakochana nigdy nie czułaś tego jedynego prawdziwego uczucia jakim jest miłość to uczucie pozwala cierpiec wszystko