Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Instynkt macierzyński

Polecane posty

Gość gość

Nigdy jakoś nie są specjalnie lgnelam do dzieci, tak jak inni. Jak zobaczą dziecko to "jeju, ale słodycz" "puci-puci". Nigdy nie umiałam się zajmować dziećmi, rozmawiać z nimi i nigdy nie pragnęłam zostać matka, choc takie mysli po mojej glowie parę rszy chodziły. Ale to raczej krótkotrwałe. Teraz mam męża, mamy już mieszkanie i pracę i zaczęły się rozmowy o dziecku... Ale trochę się boję, bo w sumie mi to obojętne. Ani tego nie chce bardzo, ale też przeciwną nie jestem. Jednak jak zajdę w ciaze, dziecko się urodzi i co? Może nic nie poczuje? Może stwierdze, że to nie była dobra decyzja? Czy to udzwignę? Kiedyś leczyłam się na depresję i mam już taka skłonność i boję się że to wróci pod wpływem stresu, zmęczenia... Co o tym sądzicie, jak to było u was? Słyszy się też przypadki o wielkiej miłości do nieplanowany h dzieci, wiec może instynkt powstaje później?

Gość gość
Ja kiedyś myślałam że jak będę starsza to będę chciała dziecko i lata mijały a ja nigdy nic nie poczułam i nie mam dzieci, mąż ode mnie odszedł :((( może rzeczywiście cały ten instynkt to bujda?

Gość gość
On się pojawia po porodzie

Gość gość
A co twój mąż bardzo chce bobasa?Nie ulegaj presji bo potem będziesz zalowala