Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba1997

Czy coś jest nie tak z moją dziewczyną?

Polecane posty

Gość Kuba1997

Hej! Mam 20 lat i jestem z moją dziewczyną od około 2 miesięcy. Ostatnio gdy byliśmy w Warszawie w centrum ,się spotkać w przytulnej knajpce , zaczęliśmy opowiadać o wcześniejszym życiu erotycznym głównie na imprezach ,chociaż ponoć ona miała już inne przeżycia (Nie mówię o seksie ,bo ponoć jest dziewicą) , np. całowała się z innymi gosciami nawet nie na imprezie... Dziwne jest to ze nie pozwala mi się raczej dotykać w intymniejsze miejsca ,choć kocham ją i ona mnie ponoć też i tłumaczy to "traumą" której kiedyś doznała. Otuż pewnej imprezy "przylizała" się z pewnym gościem a następnie poszła z nim do pokoju... Ten zaczął ją obmacywać i powiedział ze chce więcej , a ona uciekła , choć nie chciał jej wypuścić... Ogólnie to jej relacje z innymi kolegami (po ponieważ ma dużą liczbę kolegów i nawet najlepszego męskiego przyjaciela do którego mówię ze go kocha co dla mjie jeste również dziwne) są niezbyt normalne... koleguje się głównie z kolegami bo mówi ze oni ją najlepiej rozumieją... Nwm co mam myśleć, bo nawet jeśli chodzi o chcec porozmawiania o jej problemach to owiele śmialsza jest do innych. Ostatnio przeprosiła mnie ze nie pozwala się dotykać zbytnio i ja tez nie chce jeszcze uprawiać z nią seksu bo wiem ze jest jeszce za wcześnie .... Ale naprawdę bardzo ją kocham!

Gość gość
dupodajka i tyle

Gość gość
r**** się na boku aż iskry lecą,a tobie wciska kit o dziewictwie :-D

Gość Kuba1997
Tak Myślicie ... W sumie troszkę mnie olewa tak mi się zdaje .. choć twierdzi ze mnie kocha chociaż powiedziała ze rzadko to mowi od kogoś bo ponoć trudno jej wyrazić emocje ..