Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy ze snem, przerażenie

Polecane posty

Gość gość

Jestem właśnie po ciężkiej nocy. Poszłam spać dość późno, bo o 3. Zasnęłam bez większych problemów. Obudziłam się trochę po 4 i tu zaczęły się problemy. Cała się trzęsłam, miałam łzy w oczach, byłam po prostu przerażona. Przestraszyłam się nawet krzesła, które stało w rogu pokoju. I okej, to normalna rzecz, ale... Nie miałam żadnych koszmarów. Nie jestem tez osobom którą łatwo przestraszyć. Mogę zrobić maraton horrorów przed snem i spać spokojnie całą noc. Podczas tego krótkiego snu pamiętam dobrze co mi się śniło. I to nie był koszmar. Byłam z przyjaciółmi na mieście, spędzaliśmy normalnie czas w jakiejś kawiarni. I to tyle. Nie było potworów, duchów, morderców, przykrych wypadków. Siedzieliśmy i bawiliśmy się dobrze. Nagle sen mi się przerwał i obudziłam się przerażona. Nie obudził mnie na pewno żaden dźwięk, nic nie spadło ani nic w tym stylu. Mój pies reaguje na najmniejszy hałas, a jak sie obudziłam to spal spokojnie. Serce bilo mi jak oszalałe... I zaczynałam sobie z tego przerażenia wmawiać jakieś chore rzeczy, że pewnie zaraz umrę, że ktoś mnie zabije - no kompletne szaleństwa. Nie, nie piłam ani nic nie brałam. Nie mogłam się uspokoić. Bałam się wyjść z łóżka. Bałam się zasnąć, bo nagle przypomniało mi się jak doświadczyłam paraliżu sennego i zaczęłam wmawiać sobie, że jak teraz zasne to się powtórzy... Usnęłam około 7, jak się zrobilo jaśniej. Nie mam pojęcia co to było i zastanawiam się czy ja juz wariuje? Jeszcze to wmawianie sobie okropnych rzeczy... Wiedziałam ze się sama nakręcam, a i tak w to brnęłam

Gość gość
Tak bywa

Gość gość
To mozg wariuje a nie ty, mozg to wróg czlowieka podczas snu, moze wiele zlego narobic

Gość gość
Nie martw sie. To wszystkie jest na tle nerwowym. Ja kiedyś regularnie budziłam sie o tej porze co Ty. Miałam najrozmaitsze, zwykle smutne i czarne przemyślenia o tej porze. To ma do siebie wlasnie czarna noc-budzi niepokój, strach, obawy (np. Przeszłabym sie w dzien lasem z psem? Pewnie bez problemu. A teraz pomysl, czy zrobiłabys to nocą? Raczej nie...). Mowi sie tęż, ze noc nie jest dobry doradca, dlatego nie powinno sie podejmować decyzji w nocy, popartych nocnymi przemyśleniami. Poczytaj sobie moze, jesli Cie to bardzo przestraszyło o budzeniu o tej porze.

Gość gość
To nic zlego , to zadna zmora

Gość gość
Nocą wszystko moze sie zdarzyć