Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nplasterek

co jest ze mną nie tak? :(

Polecane posty

Gość gość
Psychiatra, terapeuta.

Gość gość
Uwierz przeczytałem cały, długi ten chaos, który napisałaś. Jestem facetem starszym od Ciebie o ładnych naście lat i jak to widzę? Dokonujesz złych wyborów, a potem nie radzisz sobie z konsekwencjami którymi one skutkują. Jesteś totalnie zagubiona i kręcisz się w kółko jak pies za swoim ogonem. Do tego nie widzę, żebyś miała jakieś zasady. Człowiekowi, który ma swoje zasady i ich się trzyma jest łatwiej. Łatwiej nie popełniać błędów i dzięki temu nie gmatwać sobie życia. Światełko w tunelu jest dlatego, że sama widzisz, że postępujesz niefair i Tobie to przeszkadza. Wiele osób robi złe rzeczy bez żadnej zadumy nad tym, krzywdzą innych i mają to głęboko w d/u/p/i/e. Nie zastanawiają się, może dlatego, że gdyby zdali sobie sprawę jakimi są to... ludzie nie lubią źle myśleć o sobie i wypierają swoje złe uczynki z głowy. Nie mam rady dla Ciebie, takiej łatwej, szybkiej, która byłaby wstanie wszystko wyprostować. Sama musisz to wszystko przemyśleć i się zastanowić. Nie musisz tego robić w godzinę czy dzień. Daj sobie trochę czasu i zastanów się. Czego chcesz, jak widzisz swoje dalsze życie, co Cię uszczęśliwi. Nie znajdziesz odpowiedzi na te pytania od razu, nie musisz. Pewne rzeczy przyjdą łatwiej a na inne odpowiedzi przyjdą z czasem, później. Nie pisuje na tym forum czasami wejdę tylko i poczytam, żeby się pośmiać. Teraz napisałem tylko dlatego, bo widzisz, że jest u Ciebie nie tak, wiesz kiedy popełniasz błędy choć nie wiesz czemu to robisz. Jak się odnajdziesz w tym wszystkich to dobrze rokujesz, dlatego się odezwałem. :-)