Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sappho

Jakie kierunki studiów najczęściej wybierają osoby LGBT?

Polecane posty

Gość Sappho

Pytanie może wydawać się absurdalne (może i takie w swojej istocie jest) i generalizujące, ale ostatnio spędza mi sen z powiek. Jestem dziewczyną wchodzącą w dorosłe życie (stety lub niestety) i zależy mi na poznaniu osób (głównie tej samej płci), które należą do mniejszości seksualnej (jestem chyba biseksualna). Oczywiście, nie istnieje idealna recepta na poznanie i znalezienie drugiej osoby o innej orientacji niż heteroseksualna, ale wydaje mi się, że w niektórych miejscach jest większa szansa na spotkanie osób środowisk LGBT, chciałabym poszukać osoby pod tym względem podobnej do mnie żeby zmniejszyć poczucie samotności w tej kwestii. Czy jest sens w kierowaniu się stereotypami? Czy kobiety lubiące kobiety częściej wybierają kierunki stricte ścisłe lub artystyczne? Oczywiście, można poszukać drugiej osoby w internecie, ale charakter takich znajomości z góry jest nastawiony na partnerstwo lub seks, a mi chodzi również o wspólne tematy, nie o benefity fizyczne wynikające z tych samych upodobań seksualnych. Gdzie szukać lesbijek i kobiet biseksualnych, oprócz klubów, gdzie takie osoby lubią przebywać? Jak je rozpoznać? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować