Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja piertole popracowala 5h i wielce zmeczona

Polecane posty

Gość gość

Mam sasiadke len patentowany co wiecznie narzeka dzis ja spotkalam jak wracala z synem z przedszkola i mowi do mnie ze wraca bo ja taaaak nogi bola ze ledwo stoi. Napracowala sie strasznie to pytam gdzie a ona mi mowi ze sprzata biura i dzis az 5godzin robila! No to pytam ze smiechem co zrobi z dodatkowa kasa a ona ze kupi facetowi co jest nawiasem mowiac w pierdlu lancuszek. Co chwila chce hajs pozyczac zawsze do tylu z oplata za przedszkole a ta mowi ze misiowi lancuszek srebny kupi. Moglaby cos temu dziecku kupivmc

Gość gość
ale plotkara z ciebie wiejska

Gość gość
Ale sie usmialam.to tak smiesznie napisalas:) haha ale znam takie leniwce

Gość gość
Marne prowo. Gimby się nudzą. Jeszcze 3 tygodnie wakacji i wrócą do książek

Gość gość
bez sensu temat nie każda kobieta stworzona jest do pracy i to nie koniecznie musi być lenistwo bo może też być tak że ma w genach brak pracy serio , widzę to po sobie że jak trzeba przepracować to nawet po trzech godzinach mam już dość a co dopiero po 8h czy 12h ....

Gość gość
21 03 jestes nierobem i tyle

Gość gość
do 21:04 naprawdę ? a zanasz mnie i moje problemy zdrowotne? nie chce ich tu wyliczać i robić z siebię ofiarę ale zawsze byłam za tym że kobieta ma w domu siedzieć a nie pracować kiedyś jakieś idio/tki protestowały o wolność dla kobiet a mnie kto pytał o zdanie? mnie na świecie jeszcze wtedy nie było więc daruj sobie chamskie komentarze !!!!!!!!!

Gość gość
a dziecko to co? świeta krowa? siedzi w przedszkolu żryc dostanie jeszcze je zaprowadź odprowadź kup mu co po drodze...do roboty cholera jasna.

Gość gość
mama zamiast sie schylac żeby wymopować podłogi pod biurkami i szafkami może gnojowi zrobić narty z mopów i niech popyrtala a nie żeby garba człowiek sobie musiał trenować

Gość gość
pewnie i tak by sie lepiej bawił niż w przedszkolu.