Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzedam obraz.

Polecane posty

Gość gość
Mnie się podoba, ma głębszy przekaz i nie chodzi w nim tylko o goliznę. Takie ciało w ruinach. Czegoś pożądamy, a to wszystko kiedyś ruinie. W salonie nie powiesiłabym, ale w przedpokoju już by pasował.

Gość gość
No ale litosci 20 x 20 cm? Przeto to mikroskop jeszcze trzeba!

Gość gość
Ja tam bym się wielkości nie czepiała, w zależności od wnętrza to miniatury czasem się ładnie komponują. Ważne, czy tematyka komuś pasuje 20 cm, ale też odpowiednio 20 zł ceny wywoławczej, więc wszystko gra :)

Gość gość
cóż to za bohomaz :O

Gość gość
Za mała i za płaska pupa ;-)

Gość gość
gość dziś Pokaż swój, porównamy :)

Gość gość
Czy ja wiem, czy taka mała pupa? Piersi za to bez wątpienia spore :)

Gość jaksprzedacobraz12
Jeżeli naprawdę chcesz sprzedać ten obraz to skontaktuj się z firmą https://desa.pl/pl/pages/9/jak-sprzedac DESA Unicum jest niekwestionowanym liderem na polskim rynku dzieł sztuki. Setki zorganizowanych aukcji, tysiące sprzedanych obiektów i zadowoleni klienci są ich najlepszą rekomendacją. Dzięki starannemu przygotowaniu oferty i skutecznej promocji dzieła sztuki spotykają się z dużym zainteresowaniem kupujących i osiągają wysokie ceny. Proces weryfikacji i umowy jest bardzo prosty. Jeśli obiekt wyda im się interesujący, poproszą o przywiezienie go lub – w razie problemów z transportem wyślą własnego eksperta, żeby ostatecznie ocenił i oszacował przedmiot na miejscu. Później otrzymasz warunki umowy komisowej: minimalną cenę sprzedaży, procent prowizji komisowej i należność dla właściciela. Po ustaleniu warunków sprzedaży podpisana zostanie z Tobą umowa komisowa. Oczywiście jeśli cena sprzedaży w wyniku licytacji wzrośnie w stosunku to tej, która była pierwotnie na umowie, należność dla Ciebie wzrośnie proporcjonalnie.