Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jak to zrobić bo nie potrafię

Polecane posty

Gość gość

mam taką sytuację w pracy że jest chłopak któremu bardzo się podobam ale on ponad pół roku potrafi tylko się gapić na mnie albo gadać o pracy, nic poza tym, nawet ani razu nie wspomniał żeby może się spotkać czy coś. A mnie to coraz bardziej wkurza bo (w co trudno mi uwierzyć) się w nim zakochałam, mimo iż gdyby ktoś mi opisał tego faceta to nawet nie pomyślałabym że mogłabym z nim być, no ale się stało i nic nie poradzę. Nawet w pracy ludzie gadają że taka para byłaby z nas, jego koledzy jak z nim przyjdą to od razu że narzeczony przyszedł itd, no i z racji tego że on ponoć się tak wstydzi i raczej nie ma co liczyć że coś zrobi to ja postanowiłam coś zrobić. Tylko że łatwo powiedzieć a trudniej zrobić bo ja też zbyt śmiała nie jestem, ale sobie powiedziałam żę w poniedziałek to ostateczny termin i dłużej tego ciągnąć tak nie można. No tylko pytanie jak to zrobić, żeby się umówić. Bo we wtorek święto, mamy wolne i nie byłoby problemu, tylko co? zapytać jakie ma plany na jutro (bo będę go w poniedziałek widziała) nie wiem w ogóle jak zacząć jak on ciągle o pracy, albo nic nie mówi, a ja mu tu wyskoczę ze spotkaniem ? Jak zacząć ? Kurde ludzie poradźcie coś :( Spać przez tego chłopaka nie mogę :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować