Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyciągnełam faceta Prawem Przyciągania

Polecane posty

Gość gość

tak mi się wydaje bo poznałam go po tym jak robiłam wizualizacje i afirmacje, wiele nie wymagałam od tego faceta którego chce przyciągnąć jedynie kilka cech ważniejszych dla mnie bo nie udawało mi się poznać takiego faceta. Stało się, stanął na mojej drodze facet taki jak chciałam żeby był, inny od wszystkich byłam taka szczęśliwa zaangażowała się, on chyba czuł to samo niestety po bliższym Poznaniu okazało się ze facet ten ma też wady które są dla mnie nie do zaakceptowania, inne poglądy na parę spraw o których nie pomyślałam w afirmacjach. Nie mam pewności w 100% ale taki dziwny zbieg okoliczności ze poznałam takiego faceta jak sobie pragnęłam i który miał charakterystyczną rzecz która byłaby dziwnym przypadkiem. W każdym razie czuje się tak jakbym dostała prezent od losu ale potem okazało się ze jest niefunkcjonalny

Gość gość
Przypadek. Co to za szczególna cecha była?

Gość gość
nie chce zdradzać ale na pewnym profilu miał postać którą bardzo lubiłam i on też i sam stwierdził że nie zna drugiej osoby która też lubi ten sam film co ja

Gość gość
może wydaje się to głupie ale przed nim i po nim nadal trafiam na facetów z którymi się w ogóle nie rozumiem są przypadkowi

Gość gość
no to może być on z taka wadą do przepracowania,zeby nie było łatwo ,szkoda ze nie powiesz jaka wada