Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Anilkapytalska

Mocniejszy meski orgazm

Polecane posty

Go艣膰 Anilkapytalska

Gdzie Panowie macie mocniejszy orgazm? Przy masurbacji, pochwie, ustach? A moze sa takie same? Jak to jest u was? Przyblizcie. U nas oczywiscie pochwowy jest inny a oralny inny. Przybajmniej u mnie :) pochwowy intensywniejszy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Zwykle to tak jest czym dluzej sie to robi. Czym dluzsze zabawy, to wiecej spermy sie produkuje i wiekszy orgazm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem go艣膰
Gdzie ? Najlepszy to w lesie;) Sama sobie odpowiedzia艂a艣. Ka偶dy jest inny. I jego jako艣膰 zale偶y od wielu czynnik贸w. Tak jak u Ciebie. Zn贸w pytanie co lepsze jab艂ko czy gruszka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰zdxdxdx
Ktos napisal ze czlonek jest mniej podatny na miekkosc pochwy. O co chodzi? Czyli lepszy orgazm reka bo mozecie sciskac i nadawac tepo a w pochwie nie ,dobrze rozumiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie lepszy ale inny - nie warto tego por贸wnywa膰 ale warto w seksie wykorzystywa膰 wszystko, co daje przyjemno艣膰 i korzysta膰 r贸偶norodno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰smutnanna
Wychodzi na to, ze to juz nawet reka jest dla was lepsza od pichwy. Da wam szybszy i intensywniejszy orgazm. Pochwa nigdy nie dorowna uscusku reki i szybkim ruchom jakini sie masturbujecie. Poddaje sie juz. Ja myslalam ze tylko oral jest leoszy od pochwy a tu nawet reka. Jedyne co wam daje sama cioka, seks z kobieta to bliskosc cial.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja trenujesz kulkami gejszy to da. Wszystko zale偶y na jaki rodzaj seksu si臋 nastawiacie. Czy na dobre r偶ni臋cie orgazm i koniec czy na d艂ugi delikatniejszy seks ale prowadz膮cy do znacznie silniejszej i przyjemniejszej ekstazy. Droga na skr贸ty jest zawsze prostsza ale kr贸tsza. D艂u偶sza droga pozwoli, 偶e zwiedzisz wi臋cej i dojdziesz do celu z wi臋kszym szcz臋艣ciem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰xdxdxd
Chodzi o szybki seks. Ruchanie. Czy da szybszy orgazm mezczyznie niz z reka? Czy mezczyznie wystarczy pare ruchow reka i tyle? Myslalam ze w pochwie jest dla was miekko i bardziej penis jest objety. Czy da sie taka szybkosc ruchow narzucic jak w seksie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Orgazm: Anal > pochwa > usta Anal jest najciasniejszy wiec zrozumiale ze orgazm dla faceta bedzie najsilniejszy. Poza tym fakt dominacji, podniecenie jest bardziej mentalne niz fizyczne jak w przypadku penetracji pochwy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie oral jest najmniej podniecaj膮cy . Przy oralu raz tylko wylecia艂a mi sperma i pani z agencji towarzyskiej po艂kn臋艂a zdziwi艂em sie ze po艂kn臋艂a . Tak og贸lnie to kobiety nie lubieja seksu .. Robi膮 to tylko . Jedne la kasy a drugie do utrzymania partnera kt贸rego kochaja . A tak naprawde to kobiety same sobie czocchraja bobra my艣l膮c o wyimaginowanym ideale.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie prawda - to my艣lenie "technokratyczne" - orgazm to nie tylko mechaniczne pobudzanie ale ca艂y szereg r贸偶nych reakcji. U mnie orgazm analny (jestem facetem) jest najs艂abszy a to dlatego, 偶e staram si臋 bardzo mocno kontrolowa膰 ruchy aby nie zrobi膰 krzywdy partnerce i sam stres z tym zwi膮zany i konieczno艣膰 panowania nad sob膮 powoduje, 偶e prze偶ywam go s艂abiej. Natomiast anal kr臋ci mnie z tego powodu, 偶e jest czym艣 "brzydkim", te偶 jako "zakazany owoc" i przez to, 偶e ma ambiwalentny charakter. A w seksie jest czasami tak, 偶e to co wywo艂uje w pewnym sensie ambiwalentne reakcje wzmacnia si臋 bardziej i poprzez wp艂yw za po艣rednictwem emocji (a nie fizycznego tarcia penisa) powoduje wi臋ksze napi臋cie czyli podniecenie. Sama my艣l, 偶e b臋d臋 penetrowa艂 "mroczne przestrzenie" ukochanej kt贸re s艂u偶膮 do "wydalania brzydkich rzeczy" powoduje wi臋ksze podniecenie. Oczywi艣cie nie uprawiamy scatu ale 艣wiadomo艣膰 taka, 偶e "mo偶e zdarzy膰 si臋 niespodzianka" daje wi臋ksze emocje. Ale z uwagi na stres u mnie podniecenie jest du偶e ale sam orgazm s艂abszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
11:39 No wlasnie. Bol polaczony z przyjemnoscia. Kontrola polaczona z dominacja. Przy analu podniecenie jest bardziej psychiczne, niz fizyczne. W analu nie mozna sobie pozwolic na ostra penetracje jak przy seksie waginalnym, ale za to uczucie posiadania partnerki w sposob nieczysty i zakazany silnie podnieca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰xdxdxs
To piszecie ze czym ciasniej to mocniekszy orgazm. Czyli z reka bedzie leoszy bo ciasniej niz w pochwie ,tak? Czy w pochwie rownie szybko mozecie osiagnac orgazm tak jak przy masturbacji reka, czy nie? Czy szybkosc ruchow podczas seksu(no na pieska) moze dorownac szybkosci tych orzy masturbacji?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czytaj ze zrozumieniem. Ale napisz臋 jak krowa na rowie. Nie ma bezpo艣redniego powi膮zania z si艂膮 tarcia i intensywno艣ci膮 orgazmu. To zale偶y od wielu czynnik贸w. S膮 m臋偶czy藕ni wymagaj膮cy mocniejszego pobudzania i ten b臋dzie d膮偶y艂 do "silnego tarcia" a s膮 tacy, kt贸rzy maj膮 sk艂onno艣ci do przedwczesnego wytrysku i wr臋cz nadwra偶liw膮 偶o艂膮d藕 i wol膮 bardziej delikatne pobudzanie. Bardzo wa偶n膮 rol臋 odgrywa psychika, emocjonalny zwi膮zek z partnerk膮, poczucie bezpiecze艅stwa przy takiej partnerce, brak stres贸w a tak偶e to jak cz臋sto uprawia艂o si臋 seks zako艅czony wytryskiem. Jak zauwa偶yli inni cz臋sty seks zako艅czony wytryskiem powoduje, 偶e ka偶dy nast臋pny orgazm u m臋偶czyzny jest s艂abszy (odwrotnie jak u wi臋kszo艣ci kobiet, gdzie ka偶dy nast臋pny orgazm bywa silniejszy ). Je艣li b臋dzie przerwa w wytrysku (niekoniecznie w seksie) to orgazm u mnie zawsze jest silniejszy. Ca艂y urok seksu z kontrol膮 orgazmu na tym polega.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wa偶ne jest te偶 dla niekt贸rych m臋偶czyzn (podobnie jak u kobiet) i zwi臋ksza si艂臋 orgazmu pobudzanie innych stref erogennych (poca艂unki, pieszczoty m臋skich sutk贸w, okolicy o***tu, st贸p, d艂oni) - niekt贸rzy m臋偶czy藕ni tego unikaj膮 bo panuje stereotyp, 偶e m臋skie jest pobudzanie tylko penisa ale to b艂膮d bo zr贸偶nicowanie pobudzanie zwi臋ksza si艂臋 orgazmu. R贸wnie偶 jak pisa艂em poczucie bezpiecze艅stwa i mo偶liwo艣膰 ekspresji podczas orgazmu (dotyczy to oczywi艣cie i m臋偶czyzn i kobiet) - je艣li mog臋 bez skr臋powania, 偶e nie "zdegustuje" to partnerki porusza膰 si臋, drga膰 przy orgazmie oraz krzycze膰 albo wypowiada膰 r贸偶ne s艂owa w tym czasami przekle艅stwa czy wo艂am "o Jezu, Matko 艣wi臋ta itp." albo "nie wytrzymam d艂u偶ej, nie mog臋 tak dobrze" a czasami nawet jak orgazm jest d艂ugi wyj臋 albo p艂acz臋 (ale moja partnerka przy d艂ugim orgazmie te偶 p艂acze). Je艣li mo偶na nieskr臋powanie wyra偶a膰 tak膮 ekspresj臋 to orgazm jest znacznie silniejszy. Je艣li musz臋 si臋 przy partnerce hamowa膰 to s艂abszy. Dlatego prawda jest prosta. Silny, satysfakcjonuj膮cy i ekstatyczny seks smakuje najbardziej w sta艂ym i sprawdzonym zwi膮zku i dotyczy to zar贸wno m臋偶czyzn jak i kobiet. Przy cz臋stych zmianach partnera dzia艂a oczywi艣cie czar czego艣 nowego i nieoczekiwanego ale tak偶e traci si臋 bo z partnerem, z kt贸rym si臋 jest dobrze zgranym mo偶e trudniej jest osi膮gn膮膰 wysokie podniecenie (bo jeste艣my ju偶 przyzwyczajeni i nie ma atmosfery nieznanego) ale sam orgazm jest s艂abszy bo nie do ko艅ca z ma艂o znanym partnerem pozwalamy sobie na ca艂kowit膮 utrat臋 kontroli a tylko taka utrata kontroli pozwala na uzyskanie maksimum przyjemno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰xdxsd
A szybciej z reka czy w pochwie? Oczywiscie mowa o ciasnej a nie worku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepszy orgazm mia艂em jak si臋 sam analnie zadowala艂em wibratorem. Masowanie prostaty trwa czasami bardzo d艂ugo ale orgazm jest nieziemski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Peda艂 馃槾

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Orgazm podczas masturbacji, szczeg贸lnie powolnej, jest o wiele silniejszy. Natomiast seks to tak偶e blisko艣膰, przytulanie, ukochana osoba. To r贸偶ne doznania. Czy trzeba sie ograniczac do jednego? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

pytanie o czas doj艣cia jest dziwne... bo widzisz, jak mnie bardzo najdzie to potrafi臋 sobie zwali膰 w toalecie publicznej i potrzebuj臋 okolo 10 ruch贸w r臋k膮. Ale du藕o bardziej lubi臋 wielogodzinne sesje masturbacji, kiedy dochodz臋 tuz prawie i zatrzymuj臋 sie i tak znowu, i znowu...聽

wtedy jak w ko艅cu dojd臋, to orgazm jest jak trz臋sienie ziemi a sperma tryska na kilka metr贸w (normalnie raptem kilka cm). Jak bym mia艂 por贸wna膰 odczucia, to w skali 1 do 10 taka masturbacja to oczywi艣cie 10, za艣 taka szybka w toalecie to 2, moze 3...

Udost臋pnij ten post