Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Milosc co z nia ?

Polecane posty

Gość gość

A wiec sytuacja wyglada tak . Jestem ze swoim chlopakiem ponad 1,5 roku. Jest swietnym facetem , istne marzenie, I wiem to ze kazda dziewczyna marzy .lecz przez pewien czas mialam watpliwosci czy napewno kocham . Bo jednak chce byc pewna swoich uczuc na 100% , wiedziec ze kocham a moje mysli sieja zanik. I dziala to na tej zasadzie ze raz czuje tak totalnie ze kocham , ze to ten a pozniej znowu niepewnosc. Czy to.moze byc spowodowane ciaglym mysleniem I analizowaniem ? Dodam ze boje sie gdy chlopak wspomina o tym.ze mamy zamieszkac razem , gdy skoncze szkole ale to przez ta wlasnie niepewnosc. Ale z drugiej strony nie jest mi obojetny . Jest dla mnie bardzo wazna osoba , I nie wyobrazam.sobie byc z kims innym w takiej relacji, rozmawiac o takich rzeczach , smiac sie . Jest naprawde do mnie podobny pod wieloma wzgledami I cieszy mnie to , taka bratnia dusza. Martwie sie o niego gdy cos sie dzieje , tesknie , chce dla niego jak najlepiej. Gdy sie klocimy I widze ze jest smutny , miekkne i ide, przytulam . Pociaga mnie , widze jego wady ale akceptuje . Potrafi wywolac u mnie usmiech nawet w najgorsze dni . Juz nie ma.tych motylkow co byly na poczatku , chociaz czasami potrafia wrocic gdy mnie pocaluje z nienacka . Nie chce miec takiej niepewnosci ktora przewija sie przez ten zwiazek , dwa razy rozmawialam z nim.o tym co sie ze mna dzieje I dwa razy rozwalalo mnie od srodka to wszystko . Jak sobie z tym wszystkim poradzic ? Nie chce zeby odczuwal jakis dystans ode mnie , tylko czul ze go kocham. Dodam ze nigdy nie bylam.w dluzszym zwiazku I nie wiem jak to jest prawdziwie kochac. Najdluzszy trwal niecale 5 miesiecy. Moj chlopak jest moim pierwszym partnerem . Jezeli ktos dotrwal do konca to dziekuje I prosze o jakies rady . Czy to co czuje to milosc do ktorej nie potrafie podejsc racjonalnie I sabotuje swojw szczescie ? Z gory dziekuje za odpowiedzi;)

Gość gość
Wypowie sie ktos ?;)

Gość gość
Zapytaj o to samą siebie, któż inny do Ci na Twoje pytanie odpowiedź. To jest Twoje życie i Ty sama musisz je dogłębnie przeanalizować co czujesz . Czy to jest miłość czy fascynacja, a może jedno i drugie.