Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu większość ludzi chce mieć jedno dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Ja tego nie rozumiem. Taki dziecko rodzeństwa nawet nie ma.

Gość gość
Nie chcą może brać na siebie większej odpowiedzialności.

Gość gość
Bo ludzie generalnie to nieroby i wymiguja się brakiem pieniędzy a tak na prawdę to g****o prawda tylko to wymówka bo przecież bachor musi mieć wszystko gwiazdkę z nieba normalnie.

Gość gość
Bo wygodnie jest mieć jedno dziecko. I leżeć do góry dupą i nic nie robić.

Gość gość
Ja mam jedno dziecko i dobrze mi z tym:-D

Gość gość
pewnie, lepiej mieć kilkoro dzieci i dziadować a dziecku nie kupić nawet lizaka bo nie musi mieć luksusów, niech wpieprza chleb ze smalcem

Gość gość
większośc ludzi to ma teraz co najmniej trójkę, Polki mnoza się jak królice

Gość gość
za 500+ to się mnoży ale patologia, normalnie ludzie mają tyle dzieci na ile ich stać

Gość Pppatriota
To wina tego popiepszonego postępu! Bo przecież teraz mając więcej niż dwoje dzieci to jesteś patol i ciemnogród. Dawniej po pięcioro dzieci było i jakoś czasu i pieniędzy starczyło ale nie nierob musi mieć jedno dziecko bo by się biedak na śmierć zacharował. Bo przecież ważniejsze jest robienie kariery a dla rodziny to nie ma czasu. Przez takich wygodnickich nierobów biała rasa wyginie nie będzie kto miał na emerytury robić zaleją nas muzułmanie murzyni Azjaci. A to wszystko przez ujemny przyrost naturalny spowodowany przez patole z jednym dzieckiem. A więc rozmnażajcie się bądźcie dumni ze swojej rasy. Dziękuje za uwagę pozdrawia patriota.

Gość gość
Bo wygodnie jest mieć jedno dziecko. I leżeć do góry dupą i nic nie robić. xx Oj wygodnie ;) Przychodzę z pracy i mam luzzz :D (jedno dziecko w wieku szkolnym).

Gość Pppatriota
12:20 Nie o to mi chodzi ty prostaku żeby dzieci jadły chleb ze smalcem jak przed wojną bo można mieć dwoje i więcej dzieci które maja dostatnie życie no znam takie rodziny a nie mieć jedno dla wygody i wyrasta z takiego gbur i samolub który myśli ze należy mu się wszystko. Zapamiętaj to patolu.

Gość gość
Spam. Spam. Spam. Spam. Spam. Spam. Spam. Spam. Spam. Spam. Spam. Spam. Spam. Spam. Spam. Spam. Spam. Spam.

Gość gość
Bo łatwiej jest leżeć do góry dupa i nic nie robić bo ludzie sa wygodni bla bla bla a jak napiszesz tu ze masz dwójkę czy trójkę dzieci to zaraz zwyzywają od patologii od 500+ od królików. Durnym ludziom sie nie dogodzi. W szczególności po/lacz/kom.

Gość gość
jestem wygodna, mam jedno ;)

Gość gość
i wychodzi na to ze leniwa. ;)

Gość gość
Pilnujcie swoich tyłków. Nikt nikomu nie dołoży do utrzymania i wychowania dziecka

Gość gość
12:35 radze c***ilnować swojej peezdy a nie mówić ludziom ile mają mieć dzieci. Narób sobie z piątkę i na nie haruj bo są ludzie co chcą mieć jedno i takie dzieci zazwyczaj mają normalne dzieciństwo i są zadbane a nie 5 dzieci i jedzą chleb ze smalcem i na nic nie ma pieniedzy

Gość gość
Sama jesteś takim zawistnym polaczkiem bo nazywasz mnie leniwą :D chuj cie obchodzi ze mam jedno dziecko i zadbane, ja nic do ludzi wielodzietnych nie mam których stać na te dzieci. Co innego myślę o patologii która nie ma co do gara włożyć a robi te dzieci ale niech sobie robią aż im peezda pęknie

Gość gość
każdy ma tyle dzieci ile chce jak ktoś chce wygodę to ma jedno i co żal ci doope ściska?

Gość gość
ja nie przeżyłabym pięciu porodów . dziękuję za uwagę .

Gość gość
A może ktoś nie ma sił i zdrowia na to żeby mieć więcej dzieci. I w ogóle skąd przekonanie że jedynak musi być od razu egoista? To jest kwestia wychowania i charakteru danego dziecka a nie tego czy ma rodzeństwo czy nie. Znam egoistow z rodzin wielodzietnych, którzy właśnie w rodzinie nauczyli się takiego chamskiego egoistycznego sprytu żeby gromadzić pewne rzeczy, żeby tylko zdążyć przed innymi, takie rozpychanie się lokciami jakby ktoś inny miał im coś zabrać :O

Gość gość
Większość ludzi w ogóle nie chce mieć dzieci, tylko "co ludzie powiedzą" albo wpadka

Gość gość
Ludziskom się w d****h przewraca.

Gość gość
Co was to obchodzi?! Zazdroscicie Nikt wam nie kazał się mnożyć na potęgę. Sama pochodzę z wielodzietnej rodziny, bieda wszy aż piszczalo zawsze wstydzilam się, bo dzieci narobić to nie sztuka!! Ale dać im swój czas, rozmawiać, być z nimi i mieć za co wykarmic! Więc skonczcie to pi.erdolamento. Wolę mieć jedno i tak żyje skromnie niż 3 i patrzeć w smutne oczka. Gniezdzic się na 35metrach! Z resztą nie każdy.ma nawet swój dach nad.głowa. Świadome rodzicielstwo a nie walenie po katach i bida z nędza.

Gość gość
8:33 Paniusiu przez to ze te idiotki Europejki mają po jednym dziecku biała rasa wyginie i nie mówię żeby klejąca biedę i narobić dzieci ale nie musi tak być ze jeden bach jest i ma wszystko aż mu się w d***e przewraca.

Gość gość
Co ludzie powiedza buehehe:D obchodzi mnie co te falszywe qrwy mysla i mowia hehe

Gość gość
co wy z tym wyginięciem białej rasy i emeryturami! chuj mnie obchodzi wyginiecie rasy, mnie juz nie swiecie nie bedzie póki nasza rasa wyginie. a na swoją emeryturę pracuję sama. I tak - jestem leniwa i wygodnicka i dobrze mi z tym! a was żżera ze bachorów naklepałyscie i musicie za/pier/dalac

Gość gość
Up