Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZagubionyFacet

Jak rozpoznać, iż dziewczynie zależy na mnie ?

Polecane posty

Gość ZagubionyFacet

Mam problem z rozpoznaniem czy dziewczynie faktycznie zależy na mnie czy tylko podchodzi typowo koleżeńsko do znajomości. Spotykamy się z raz, max dwa razy w tygodniu od 1.5 miesiąca, daje Jej kwiaty i różne sygnały, iż faktycznie jestem Nią zainteresowany. Każde spotkanie jest bardzo miłe i czasami widzę radość w Jej oczach jak na mnie patrzy. Jednak z drugiej strony nie widzę z Jej strony żadnego najmniejszego sygnału, iż mogę popchnąć sprawę dalej. Oboje mamy po 25 lat, jest to trochę zamknięty typ dziewczyny moim zdaniem. Nie wiem za bardzo co zrobić ? Obawiam się, jak będę czekał to będzie traktowała mnie już tylko koleżeńsko ale z drugiej strony jak za szybko to może wystraszyć się i uciec. Jakie macie porady, swoje doświadczenia w takich sytuacjach ?

Gość gość
O to właśnie chodzi byś miał taki problem. Naucz się z tym problemem żyć albo giń! :P

Gość gość
troska o drugą osobę, zainteresowanie jej sprawami i poglądami są sygnałem zainteresowania

Gość ZagubionyFacet
Jeżeli nie widać tej troski i specjalnego zainteresowania poglądami a dziewczyna nadal chętnie spotyka się a bogaty nie jestem, więc o kasę chodzić nie może na pewno. Ma Ktoś pomysł o co może chodzić ? Ciężko zrozumieć mi sytuację niestety.

Gość gość
Spróbuj w czasie spotkania z nią niechcący chwycić ją za rękę i dłużej przytrzymać, obejmij ją z tyłu w czasie spaceru i przekonaj się jak zareaguje. Z pocałunkiem póki co bym się wstrzymała na razie. A czy ONA okazuje Ci jakieś czule gesty? Jak ona z Tobą rozmawia? Mnie ostatnio facet powiedział: "jak ty pięknie do mnie mówisz"... był zachwycony (!) mimo, że to mój zwyczajny sposób rozmowy z ludźmi ale tego faceta (na razie!) rzeczywiście lubię :). Pozdrawiam.

Gość ZagubionyFacet
Nie okazuje żadnych czułych gestów jak na razie, poza buziakiem na przywitanie i pożegnanie. Jeżeli chodzi o rozmowę to normalna rozmowa, bez żadnych podtekstów czy sygnałów wskazujących na coś. Jak powiem coś miłego to jakoś nie reaguje, dlatego jestem zagubiony trochę i sam nie wiem co o tym myśleć.

Gość ZagubionyFacet
Z jednej strony chętnie spotyka się i na prawdę super spędza się z Nią czas ale z drugiej strony nic nie okazuje i ciężko zrobić kolejny krok, bo nie wiem czy chce w ogóle i czy nie zepsuje to wszystkiego.

Gość gość
Dlatego spróbuj użyć tych tych gestów, które opisałam powyżej (przytrzymanie ręki, objęcie z tyłu podczas spaceru)- z tego łatwo się w razie czego wycofać :) i uznać za niebyłe :) Z pocałunkiem bym nie "wyskakiwała" bo może się wystraszyć :P Nie wiem co Ci poradzić. Z jednej strony dziewczyna 2 razy w tyg. spotyka się z facetem... powinna zdawać sobie sprawę, że to już nie do końca 'zwykle koleżeństwo" :) a z drugiej strony nie reagując na Twoje miłe gesty- zachowuje się trochę jak to piszą na Kafe- "jak księżniczka".... A może SPRÓBUJ w czasie spotkania trochę się od nie zdystansować i stań się "chłodniejszym"? Obserwuj jak się będzie zachowywała. Pozdrawiam :).

Gość gość
moze dziewczyna jest na razie na etapie poznawania Ciebie albo z braku laku dobry i kit chociaz myśle że to pierwsze:)

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co dziewczyna o Tobie mysli, co czuje, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl