Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto zyje w szczecinie ?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie :) Aktualnie mieszkam z narzeczonym w szczecinie . Przeprowadzilam się z Katowic do niego. Ucieklam z domu. Tesknie za slaskiem, za tym pieknym regionem . Jestem slazaczka ale nie moge wrocic bo tam jest moja rodzina .. Ogolem to tutaj to tragedia. Pol roku zyjemy a ja mam dosc tego miasta. Po pierwsze klimat , tutaj zimno I pizga a lato to ledwie 20- 25 stopni gdzie w Kato sa upaly do ktorych bylam .przyzwyczajona . Duzo deszczu pada tutaj , no tragedia. Wogole pod wzgledem infrastruktury i nauki to tez tragedia. Uniwersytet szczecinski to tez tragedia,Nic ciekawego. Jak sie dowiedzialam ze tu nie ma prawie wogole mrozow co bardzo lubie w zime to sie zalamalam. Miasto szare bure I nijakie. Narzeczony nie chce sie wyprowadzac . Rozmawiamy o tym pol roku ale on o wyprowadzce nie chce sluchac . Jakie polecacie miasta do wyprowadzki ? Ja bym chciala do poznania chociaz. Ktos mieszka w szczecinie ? Jak ocenia to miasto ? I zycie ? Dla mnie tutaj jest tragedia

Gość gość
ja tutaj mieszkam od ładnych paru lat. Zostałam tutaj po skończeniu studiów. Może ocena Szczecina zależy od tego jakie mamy porównanie. Mnie akurat się tutaj podoba, ale pochodzę z tego samego województwa, z mniejszej miejscowości. Wg mnie z pracą nie ma tu większych problemów, a oferta edukacyjne jest dosyć szeroka https://praca-szczecin.eu/

Gość gość

Może w lato w Szczecinie nie ma upałów ale za to zimą nie ma mrozów. Ja lubię to miasto, więc zdecydowałam się na zakup mieszkania w nim. Wcześniej je wynajmowałam. Jeżeli też rozglądacie się za czymś w Szczecinie to polecam wam https://www.grazdeweloper.pl/ Jest t dobry deweloper, który wykonuje ciekawe inwestycje na terenie miasta.