Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka jest nienormalna

Polecane posty

Gość gość

Inni interesują się normalnymi rzeczami, np psami, nauką, a moja córka? Ubzdurała sobie ptaki, zwłaszcza papugi. Ma 15 lat i odkąd umie korzystać z internetu, ciagle przegląda strony o papugach, staje na głowie żeby było im dobrze. W końcu uległam jej i kupiłam najpierw dwie, potem kolejne, cześć zdechła, teraz są trzy. Nie rozumiem co w nich takiego fajnego. Gdyby to była jakaś duża papuga, gadająca, to ok, ale to są małe papużki, dzikie, tylko jedna siada na rece. Każdego dnia o 5 jest pobudka, drą się tak ze nie idzie wytrzymać, śmiecą wszędzie, łuski z ziaren są w każdym pokoju. Kiedy je kupowałam wyszłam z założenia, ze ich domem jest klatka, ale nagle okazało się ze trzeba je wypuszczać. Przecież rybek z akwarium tez sie nie wypuszcza i żyją, wiec ptaki tez mogą!! W konsekwencji cały pokój jest zasrany, nie można wejść bo się mnie boja i latają jakby chciały się pozabijać, drzwi trzeba wszędzie zamykać, okna nie można otworzyć bo przegryzą moskitierę, czuje się jak w więzieniu, zwariować można. Najchętniej wszystkie bym wypuściła za okno, ale córka straszy mnie paragrafami o porzuceniu zwierzęcia i od razu jest awantura, o oddaniu nie ma mowy bo jeszcze tego samego dnia ucieklaby z domu i wróciła z nimi. A i jeszcze jedno - KLATKI. Są 3 klatki(jeszcze kanarek). Jesteśmy ledwo po remoncie, wszystkie w pokoju córki, włożyliśmy w niego masę pieniędzy, ale oczywiście muszą stać trzy cholerne klatki które szpecą wszystko. Zrobiłam córce fototapetę i zgadnijcie co stoi przed nią? KLATKA. Dodam ze córka staje na głowie żeby im było dobrze, zbiera jakieś rośliny na dworze i im zanosi, potrafi godzinami przy nich siedzieć i do nich mówić, traktuje je jak psa czy kota, czy to nie przesada? Przecież to tylko ptak do cholery. Co ja mam zrobić z tymi ptakami? Doprowadzają mnie do szału.

Gość gość
Jestes matką pojebaną jesres do dupy

Gość gość
Jaka matka taka cura debilko szanuj curke rozumiesz. Mezczyzna

Gość gość
:-D daj dziewczynie spokoj,lubi ptaszki to niech se ma,jak by miala kota to dopiero smrod syf kila i mogila:-D

Gość gość
prowo 2./10

Gość gość
otruj ptaki i po sprawie

Gość gość
Rozumiem Cie . krzykliwe ptaszyska moga wyprowadzic czlowieka z rownowagi . Zwlaszcza o 5 nad ranem, ale..... Dziękuj Bogu ze masz taką córkę. Dziewczyna ma jakieś zainteresowania czemuś się poświęca . Przez jakiś czas ponianczy papugi a za rok-dwa jej przejdzie. Wolałabys mojego syna? Non stop gry i fejsbuk . Wolalabys patologicznego kłamce, złodzieja który podbiera nam kase , który na prosby i polecenia śmieje nam się w twarz? Który ostatnio wezwał na nas policję jak kazałam mu się wynosić z domu skoro nas nienawidzi, nie szanuje tego co ma w domu i nie respektuje żadnych zasad? Wątpię. Wolałabym 100 razy żeby mój syn miał 4 papugi , kota i chomiki i trzymal ich w jednym pokoju niż to co mam. Wierz mi