Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zranione uczucia

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy tutaj mam o tym napisać ale nie mama innego miejsca. W dzisiejszych czasach dla Panów bycie w dwóch związkach na raz to chyba normalność. Tylko czy ktoś myślała nad uczuciami drugiej osoby ? Wszystko było by dobrze do momentu kiedy obie Panie się o sobie dowiedzą. Wystarczył tylko mały wypadek, może zbieg okoliczności a może kara za do co zrobił. Trafił do szpitala z wylewem Pan w wieku 45 lat. Leży teraz na łóżku na szczęście nie sparaliżowany ale po lekach nie do końca chyba świadom tego o czym mówi i zaczynają mu się fakty mylić i w ten sposób dowiaduje się jedna Pani o istnieniu drugiej . Żyły tak sobie w nieświadomości 3 lata. Będąc z jedną mówił drugiej że dziećmi się opiekuje i tak na przemian. Idealny ojciec po rozwodzie kochający swoje dzieci opanował strategię do perfekcji. Tylko w całej tej historii okazuje się nie nie miał wcale uczuć :( może to jakaś choroba o może trudne dzieciństwo, chęć zemsty na byłej żonie ???? I jak tu teraz takiego kogoś zostawić ? leży tam w szpitalu odwiedzany przez jedną Panią , druga czeka aż wyzdrowieje . Powiem jeszcze jeden szczegół że obie Panie mają już z sobą kontakt tylko nie wiedzą co z tym zrobić ? Co zrobi z tym smutnym przeżyciem? Jak dać sobie radę z uczuciami ?

Gość gość
odlaczylabm mu rurki w szpitalu...

Gość gość
obie panie powinne go kopnąć w du**, karma

Gość gość
a ja bym ci nasrał na klatę

Gość gość
Po wylewie , to juz nie ma o kogo walczyć , po chłopie Chyba , ze o opiekę nad chorym , jak to ktoś lubi

Gość gość
Gdyby miał trzy, to pewnie byłby zawał

Gość gość
Czyli dwie można mieć śmiało ha ha

Gość gość
Czyli dwie można mieć śmiało ha ha X Ciekawe jakby faceci reagowali gdyby kobieta miala dwoch . Juz nie do smiechu , co ?;

Gość szry
ano, karma, jak zostanie sam to jest sobie winien... sam:D

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jakie prawdziwe uczucie do Ciebie żywił, czy zostac czy tez dac sobie z nim spokoj, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl