Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lanie

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat i wraz z siostra cioteczna na ostatnim wyjezdzie do wujostwa bawilismy sie z 2 mlodszymi chlopakami ze wsi mieli po 14 i 15 lat..jakos rozmowa sie rozwijala i chlopcy zeszli w strone seksualnosci wiec zaproponowali podchody a my zgodzilysmy sie.. na poczatku bylo normalnie dopiero potem mialysmy zdejmowac bluzki albo spodnie za kare no na poczatku zdejmowalyamy bluzki a chlopcy widac bylo byli najarani bylo widac u 1 w spodniach.. za nastepne niewykonane mialysly sniagnac spodnie..wiec sciagnelismy a pech dal ze akurat szla ciocia i zlapała nas.. chlopakow pogonila .a nas zaprosila do domu.. gdy juz doszlismy byl tam jeszcze moj 16letni brat cioteczny...ciocioa pytala sie nas co to byli a my ze to tylko glupie zabawy..ale powiedziala ze takie rzeczy to nie sa zabawy powiedziala ze mamy sie umyc (bo chodzilysmy gdzies po lasach i cale w blocie bylysmy) i za 15min widzimy sie na dole... wiec poszlysmy sie umyc i przebrac gdzy zeszłysmy na dol czekała ciocia z bratem..powiedziala ze dostaniemy lanie za kare..kazała mojej siostrze sieb polozyc na jej kolanach..a na mnie sie chwile patrzyla i rzekla ze mam klasc sie na kolanach brata.. wiedzialm co bedzie a bylam bardzo wstydliwa wiec nie chcialam tego zrobic ale ze brat jest silniejszy zlapal mnie szybko za reke i polozyl na kolanach powiedziala cioca ze kazda dostanie po 30 klapsów juz po 15klapsie zaczelysmy pojakiwac z bolu ale jakos przetrwałysmy nastepnie powiedziala ciocia ze 2 faza i teraz wzieli drewniane lyzki kuchenne i wymierzyli kolejne 30 klasow tutaj juz sie krecilysmy z bolu i krzyczalysmy lekko.. wkoncu ciocia powiedziala ze dosyc.. myslałyśmy ze to juz koniec ale ciocia nagle powiedziala ze na zakonczenie dostaniemy na gole tylki ja zaczlem prostestowac ze nie chce przy bracie ale ciocia nic sobie z tego nie robila..wiec brat zacza sciagaj mi spodnie wtedy zaczelam sie strasznie krecic i probowac uciec ale to nic nie dalo i w koncu brat sxiagna mi majtki..i zobaczyl moj goly tylek i troche cipki ja zaczerwiebilam sie strasznie..ale po chwili zdalam sobie sprawe ze nie to bylo najgorsze gdy ciocia wydala polecenie ze mamy klasc siw na sofach ja na 1 a siostra na 2 obok tak zbysmy patrzyly na siebie bez trudu przeniesli nas na kanapy podlozyli poduszki pod tylki i wzieli paski do rak wtedy zaczelysmy sie wiercic i krzyczec ze przepraszamy ale nix to nie dalo i ciocia kazala wymierzyc 30pasów na goly tylek..gdy zaczely spadac 1 pasy zaczelam wierzgac po 10 zaczelam plakac i krzyczec ale brat trzymal mnie moco i lal z calej sily ja zaslonilam tylek reka pod koniec i kirdy ciocia skonczyla lac swoja corke powiedziala do mojego brata ze za zaslanianie reka dostane dodatkowe 10metalowym koncem wtedy poplakalam sie totalne a moj tyleczek stracznie pulsowal..gdy to sie skonczyło ciocie sie odwrocila i poszla na gore a brat patrzac ze jsstem zaplakana i ledwo zywa jeszcze mnie obrocil i zlapal mnie za cycki wtedy go odepchnelam i akurat wracala ciocia wiec odszrdl.. ciocia kazala nam sie rozebrac do konca czyli sciagnac buty spodnie do konca i skaretki po czym kazala stanac nam w kacie przoodem do siebie stac tak 10min... stalysmybtak zawstydzone z golymi cyckami i lekko zarosnietymi c**eczkami a brat siedzial na kanapie i sie patrzyl i smial i widac ze gobto podniecalo bo siegal do spodni co.raz w k9ncu poszlysmy na gore juz nie skrepwana zoabczyc swoje tylki ja mialam prawie rany a siostra mocbo zaczerwinione pomasowalysmy sobie troche a potem polozylismy sie spac razem.

Gość gość
Jakbyś dostała naprawdę z 10 pasów nie pisałabyś takich głupot na forum, ani to ciekawe, ani prawdziwe. Ze 20 lat temu albo jeszcze dawniej, może byłoby lanie za takie zabawy, raz ileś pasów i wystarczy, a nie z takim żałosnym ceremoniałem. Na pewno brat cioteczny jako niemal równolatek nie oglądałby lania i waszych tyłków, jeśli byłoby na gołe. Jakby chciał to też by dostał za to, może mocniej niż wy, za to że .''gówniarzowi gołe d**y w głowie''

Gość szukam Surowej Pani z Pomorza
Szukam Kobiety, która spuści mi porządne lanie na gołe pośladki, bo potrzebuję motywacji do pracy, a jestem bardzo leniwy. Jeśli znajdzie się Pani z woj. pomorskiego lub okolic, to chętnie dojadę lub zaproszę do Siebie do Gdyni. Mój email: niewolnik30dlaPani@op .pl