Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam prawa żyć

Polecane posty

Gość gość

Nic mi w życiu nie wychodzi Nie mam normalnej rodziny Nie mam znajomych Nie mam przyjaciół Nikt mnie nie kocha Czuje się jak śmieć, nie mam prawa do życia, do oddychania, nie mam prawa wychodzenie na jakiekolwiek wydarzenia, wstydzę się samego siebie Mam wrażenie że nikt mnie nie szanuje, traktuje jak ścierwo Mam już siebie dość Nawet zabić bym się nie umiał

Gość gość
Pierwsze i najważniejsze - NIE NEGUJ SAM SIEBIE Zamiast tłuc sobie do głowy - jestem nikim, jestem śmieciem, nie mam prawa oddychac, żyć itd itd. Zacznij powtarzac sobie dobre i pozytywne rzeczy, zacznij sam siebie cenić i szanować, bo dopóki sam tego nie zmienisz i nie zaczniesz cenić, to inni będą Cię źle postrzegać.

Gość gość
Wolę zostać na dnie niż znowu upaść

Gość gość
Kolejny błąd, zamiast brac dope w troki, zamiast miec wywalone na innych i porażki, to podajesz się i pesymistyczne myślenie, że i tak nic nie wyjdzie. Zrozum, psychika to wielka siła, można nią więcej zdziałać niż sadzisz, ale musisz sam to uświadomić i w głowie mądrze poukładać.

Gość gość
Gówno prawda.... Pewnie to kwestia czasu aż się w końcu zabije Przynajmniej jednego ścierwa mniej na tym świecie

Gość gość
No z takim podejściem to już widzę że ty ani sam sobie nie chcesz pomóc, ani nawet nie chcesz żeby ktoś ci coś doradził. Twoja sprawa, gnij sobie narzekając jak ci żle i nic nie z tym rób. .

Gość gość
Nie martw się Niedługo zdechne

Gość gość
Nue mow tak masz zycie od Boga Bog cie kocha wszystko bedzie dobrze ja mam podobnie.Przyjaciel .