Gość blagamopomoc Napisano Sierpień 13, 2017 Witam wszystkich. Jestem nowa na forum i chce opisać wam mój problem. Otóż 8 miesiecy temu poznalam mojego obecnego chlopaka. Byłam z nim szczesliwa az do pewnego czasu. Moje szczescie skonczylo sie kiedy pierwszy raz mnie uderzyl. Zrywałam z nim lecz potem wracalam, bo bardzo go kochalam. To bylo przez pierwsze 4 miesiace. Po tych czterech miesiacach zakochalam sie w jego przyjacielu. Poznalam go rowniez 8 mc temu ale wtedy nic w nim nie dostrzegalam. Myślalam ze to chwilowe zauroczenie, lecz te uczucie co do niego rosnie. Z chlopakiem zerwalam nie dawno lecz ten blagal mnie zebym wrocila. Powiedzialam mu ze kocham jego kolege. On zapytal tylko ktorego, a ja nic nie odpowiedzialam. Po prostu nie moge mu powiedziec. Wrociłam do niego wczoraj, bo mnie o to blagal, ale ja nie potrafie z nim byc. Opowiem wam teraz o moich snach. Od 4 dni śnia mi sie sny ze chlopak mnie zdradza, z jakimis dziewczynami, w moim domu. Wczoraj mialam sen ze to ja go zdradzilam, a dzisiaj przysnil mi sie jego przyjaciel, ktorego podrywalam w śnie, siadalam mu na kolana, tylko tak zeby chlopak nie widzial, przytulalam go i patrzylam sie na niego tak jak zakochana. On we snie tez odwzajemnial to, usmiechal sie do mnie, niby przypadkowo dotykal. Ten caly sen dzial sie w gronie moich znajomych, wiec oni tez zauwazyli ze cos miedzy nami jest. A skoro mowa o dotykaniu, to moj chlopak ze swoim przyjacielem wzieli mnie na basen, i powiem wam ze wydaje mi sie ze to byl pomysl przyjaciela zeby mnie wziac, bo moj chlopak nigdy ze mna nad zadnym basenem i wodą nie byl, bo nie chcial. Co wiecej, bylismy na basenie, i przyjaciel złapał mnie za ramie i chcial popchnac do wody, lecz tak jakby popchnal i mnie zlapal( to nie byl sen, omg) I wlasnie jak to jest? Bo mnie sie wydaje ze chyba sie w nim zakochalam, to trwa juz okolo 4 -5 mc, pomocy. I w jaki sposob mam zarwac z chlopakiem? Ps. oczywiscie jak z nim zerwalam to sie pytal czy na prawde kocham innego, to powiedzialam mu ze klamalam . Proszę o pomoc, ja na prawde nie wiem co mam robic :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach