Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość blagamopomoc

Nieszczęśliwy związek

Polecane posty

Gość blagamopomoc

Witam wszystkich. Jestem nowa na forum i chce opisać wam mój problem. Otóż 8 miesiecy temu poznalam mojego obecnego chlopaka. Byłam z nim szczesliwa az do pewnego czasu. Moje szczescie skonczylo sie kiedy pierwszy raz mnie uderzyl. Zrywałam z nim lecz potem wracalam, bo bardzo go kochalam. To bylo przez pierwsze 4 miesiace. Po tych czterech miesiacach zakochalam sie w jego przyjacielu. Poznalam go rowniez 8 mc temu ale wtedy nic w nim nie dostrzegalam. Myślalam ze to chwilowe zauroczenie, lecz te uczucie co do niego rosnie. Z chlopakiem zerwalam nie dawno lecz ten blagal mnie zebym wrocila. Powiedzialam mu ze kocham jego kolege. On zapytal tylko ktorego, a ja nic nie odpowiedzialam. Po prostu nie moge mu powiedziec. Wrociłam do niego wczoraj, bo mnie o to blagal, ale ja nie potrafie z nim byc. Opowiem wam teraz o moich snach. Od 4 dni śnia mi sie sny ze chlopak mnie zdradza, z jakimis dziewczynami, w moim domu. Wczoraj mialam sen ze to ja go zdradzilam, a dzisiaj przysnil mi sie jego przyjaciel, ktorego podrywalam w śnie, siadalam mu na kolana, tylko tak zeby chlopak nie widzial, przytulalam go i patrzylam sie na niego tak jak zakochana. On we snie tez odwzajemnial to, usmiechal sie do mnie, niby przypadkowo dotykal. Ten caly sen dzial sie w gronie moich znajomych, wiec oni tez zauwazyli ze cos miedzy nami jest. A skoro mowa o dotykaniu, to moj chlopak ze swoim przyjacielem wzieli mnie na basen, i powiem wam ze wydaje mi sie ze to byl pomysl przyjaciela zeby mnie wziac, bo moj chlopak nigdy ze mna nad zadnym basenem i wodą nie byl, bo nie chcial. Co wiecej, bylismy na basenie, i przyjaciel złapał mnie za ramie i chcial popchnac do wody, lecz tak jakby popchnal i mnie zlapal( to nie byl sen, omg) I wlasnie jak to jest? Bo mnie sie wydaje ze chyba sie w nim zakochalam, to trwa juz okolo 4 -5 mc, pomocy. I w jaki sposob mam zarwac z chlopakiem? Ps. oczywiscie jak z nim zerwalam to sie pytal czy na prawde kocham innego, to powiedzialam mu ze klamalam . Proszę o pomoc, ja na prawde nie wiem co mam robic :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować