Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieszczęśliwa w związku

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka, jest dobry, czuły, zaradny, mądry. Jednak przyznam się że nie czuję się z nim szczęśliwa. Nie chcę wyjść na osobę, co szuka dziury w całym. Zauważylam z e przy nim stałam się taka bardziej apatyczna, gdzieś uszło że mnie życie i marzenia. Bo miałam inną wizję na życie, mój chłopak ma trochę inna. Ja idę na kompromis, on nie. No i on w ogóle nie przywiązuje wagi do wyglądu, kupuje mu ciuchy itp, ale ja zawsze lubiłam ładnie wyglądać, a on tego nie docenia. Robię to dla siebie, ale wiecie... fajnie jak facet to widzi. Jak szliśmy na wesele to musiałam na nim wymusić kupno nowego garnituru, bo miał stary, spranyz ohudnymi butami. Ja oczywiście kupiłam ładna sukienke, chcialam wygladac jak najlepiej, ale dla niego mogłabym założyć najgorsza szmat.e i nic by nie powiedział. I trochę mi przykro, nawet odechciało mi się tak ładnie wyglądać. Już lepiej wyglądam jak idę z koleżanką niż z nim, bo nigdy nie powie nic,że ładnie, jest mu to obojętne. I sam na siłę włoży jakieś ubranie, które mu wybiorę. Zadbać o siebie nie umie, czuję się jak jego matka. Chciałabym też inaczej spędzać czas z nim, on wszystko krytykuje, muszę go ciągle wyciągać. Kiedyś taki nie byl, był bardziej romantyczny, zabierał mnie. Teraz by tylko siedział w domu albo chodził ze mną na imprezy z jego znajomymi itp. A mi brakuje odrobiny romantyczność i i intymności między nami. Coraz rzadziej mam ochotę na seks.. czuję się taka wypalona i niedoceniana. Jakbyśmy byli małżeństwem 20lat, a jesteśmy razem niecałe 2 lata. Ostatnio wpadłam w oko takiemu mężczyźnie i poczułam takie motylki, ktoś wreszcie mnie zauważył, docenił. Czuję że marnuje życie, ale z drugiej strony chłopak jest wartościowym mężczyzna i nie wiem co robić :( rozmowy nie pomagają, on nie widzi problemu.

Gość gość
Albo to chwilowy kryzys, albo twoje uczucie się wypaliło :( i nie ma sensu tego ciągnąć Zastanów się czy wyobrażasz sobie przyszłośc ze swoim chłopakiem.

Gość gość
Jak rozmowy nie pomagają, on nie widzi że jesteś nieszczęśliwa w tym związku to jedynym wyjściem jest rozstanie. Masz inną wizję wymarzonego związku a w tym z czasem będziesz się coraz bardziej męczyć. Może ten któremu wpadlaś w oko będzie w stanie uczynić ciebie szczęśliwą

Gość gość
Nic z tego nie będzie