Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autor dyskusji

Kocham się przebierać za kobietę.

Polecane posty

Gość Autor dyskusji

Jestem późnym nastolatkiem. Od niedawna mam pewniej problem. Zaczęło się kiedy jako około 7 latek uwielbiałem kraść i zakładać mamy pończochy. Wtedy tego nie rozumiałem ale chyba mnie to podniecało nie pamietam. Jako 5 latek napisałem w liście do św Mikołaja, że między strojem batmana chcę dostać sukienkę. Nie mam starszej siostry, a moja mama nie jest ideałem kobiecości i to na pewno nie spaczenie w dzieciństwie. Jestem mężczyzną i nie szanuje swojej płci. Uważam facetów za owłosionych brzydkich człowieczków. To nie znaczy, że czuje się bardzo źle w swoim ciele bo na razie nie wiem o co mi chodzi. Przebieram się w sukienki, rajtki i wszystko inne co znajdę. W dzieciństwie pare razy nie przyłapali ale nigdy nikt nie zwracał mi potem na to uwagi. Wtedy jeszcze zakładałem tylko pończochy. Kocham materiał z którego zrobione są rajstopy i ponczochy. Marzę o tym by kiedyś poczuć jak to jest być kobietą 24/7. Często mam tez tak, ze szanuje i podziwiam kobiety tylko dla tego ze się nimi urodziły. Zazdroszczę dziewczynom, że mają tyle różnych ubrań, mogą wybierać w sklepach i robić tyle fajnych zeczy ze swoim wyglądem. Operacja zmiany płci nie wchodzi w grę bo już lepiej być w pełni facetem niż pół kobietą. Może tutaj trochę przesadziłem. Nie czuję się tragicznie jako chłopak. Poprostu zazdroszczę kobietom i jeśli mógłbym się urodzić jeszcze raz go na pewno wybrałbym płeć piękną. Przebieranie tez podnieca mnie, ale nie jest tak ze traktuje to tylko jako podniecenie. Słyszałem, ze ludzie transseksualni w ogóle nie czują podniecenia w takich sytuacjach tylko czują się normalnie.Wlasnie dlatego nie wiem czy jestem facetem czy kobietą. I gdybym nawet mógł być kobietą na 100% do końca życia, czy bym się zdecydował. Jestem pewien, że jeśli jestem kobietą, to lesbijką, Nie umiem sobie wyobrazić zachwytu mięśniami czy długim owłosionym brzydkim k*****m. Chciałbym moc spróbować bycia kobietą. Liczę na wasze opinie czy może jest ktoś kto ma podobnie. Ja nie czerpie z przebieranek tylko kozusci seksualnych, a nie wiem czy jestem transseksualny.

Gość gość
Czy to jest na forum?

Gość gość
też kocham się przebierać za kobietę chociaż jestem kobietą

Gość gość
Podaj jakiś kontakt,przyznam że jestem zainteresowana. Pozdrawiam Teresa.

Gość Autor Dyskusji
teos.pawlowski@outlook.com Mój mail