Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byli ze soba 16 lat a ta 3 miesiace po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

wyszla za maz:o jestem kobieta ale tutaj musze napisac ze baby sa jednak wredne

Gość gość
coz bylam z facetem 8 lat, a on 19 msc po rozstaniu bral slub i ona była brzuchata, niezle nie

Gość gość
A na co ona miała czekać twoim zdaniem?

Gość gość
a co to za bzdurne powiedzenie , na co miala cekac? nie o czekanie tu chozi ale o zacunek do drugiej osoby , tyle lat mu d**e zawracala, dzieci z nim miec nie chciala , zostawila go i siup , szczesliwa mezatka , tym gestem pokzala mu srodkowy palec i brak szacunku . Facet jest z naszej paczki , mily chlopak a ona zawsze mi sie nie podobala

Gość gość
jejku sory , ostatnio zauwarzylam ze jakos zle pisze na klawiaturze , moze to poczatki jakiejs choroby , tak jakby mi plce nie sluzyly , :(

Gość gość
zauwazylam oczywiscie ma byc

Gość gość
baby to suki

Gość gość
baby dla siusiaka chłopa sa w stanie dać się pokroić. I wcale mi ich nie szkoda jak takie wredne baby z rana leje w łeb aby równo cały dzień chodziły i nic nie chciały

Gość gość
16 lat chodzili,on jej dooope truł zamiast się żenić to sobie znalazła takiego który się z nią ożeni...na jaką cholerę tyle lat chodzić ze sobą...ja po takim czasie już ponad 14 lat byłam mężatką a dzieci też nie chcę i nie mamy

Gość gość
serio tyle byli bez ślubu, czy 3 miesiące po rozwodzie wyszła za mąż? Tak czy siak myślę, że już miała taki plan wcześniej, nie wiadomo jak w tym związku było, nie ma co oceniań.

Gość gość
nie chodzili ze soba 16 lat.,tylko zyli i mieszkali ze soba 16 lat , jeszcze na Boze Narodzenie nam kartke wyslali z zyczeniami a wczoraj na imprezie ten kolega juz byl sam i sie dowiedzielismy ze ta poszla w dluga a po 3 miesiacach juz byla zona innego

Gość gość
Sory ale czasem tak jest ze ludzie sa z kimś na przeczekanie jak pojawia się właściwa osoba to się z niczym nie czeka

Gość gość
ale 16 lat to hyba dlugo z nim byla na przczekanie , 16 lat chlopakowi zmarnowala, moze mial by juz normalna rodzine i dzieci a nie ze obudzil sie sam w wieku 40 lat z reka w nocniku

Gość gość
coz bylam z facetem 8 lat, a on 19 msc po rozstaniu bral slub i ona była brzuchata, niezle nie xxxxxx Chyba przesadzasz, 16 msc to prawie półtora roku. Nie ma w tym nic złego, przysłowiowy rok odczekał. Co innego gdyby to było po 3 miesiącach, to za szybko. A co miał płakać przez dwa lata?

Gość gość
A znasz dokładnie sytuację, wiesz dlaczego tak się stało, dlaczego po 16 latach nie mieli ślubu, dzieci? Może nie wiesz wszystkiego. Pytanie kto komu zmarnował te 16 lat... Znam faceta, który był kilka lat z kobietą, nie chciał dziecka, nie chciał ślubu, ona chociaż dużo młodsza i piękna wiele razy go o to prosiła, mówiła wręcz wprost, że nie dłużej tak nie może... kochała go, ale nie wytrzymała. Załatwiła sobie przeniesienie do pracy za granicą w ramach jednej firmy, zostawiła mu kartkę.

Gość gość
nie rozumiem, a na co maja czekac? jesli sie tak zdarzy, ze sie szybko pozna ,,tego wlasciwego" to co maja robic? ,,nie , nie wyjde za Ciebie, ze wzgledu na szacunek dla mojego bylego"?

Gość gość
16 lat, a on nie chciał ślubu? dzieci? też bym tak na jej miejscu zrobiła.

Gość gość
Co za głupota, że nie można wyjść szybko za mąż po rozstaniu z rzekomego szacunku do eks :/ To ile trzeba odczekać, aby okazać szacunek? Najwyraźniej był powód rozstania, a ona widocznie już nie kochała jego, tylko innego. Gdyby byli małżeństwem, być może ratowaliby swój związek, a tak, mało komu się chce, prościej jest odejść, zwłaszcza jeśli jest się zakochanym w kimś innym.

Gość gość
15:33- ja bylam z chlopakiem 7 lat. ostatnie 3 lata byly juz męczarnia. odeszlam i doslownie 1,5 mca pozniej poznalam JEGO. 1,5 roku od zerwania z tamtym zaszlam w ciąże. absolutnie nie mam zadnych wyrzutow sumienia, po prostu ukladam sobie zycie, nikogo nie skrzywdzilam

Gość gość
to ona nie chciala dzieci , zawsze to powtarzala i przytargala kota do domu

Gość gość
gość dziś coz bylam z facetem 8 lat, a on 19 msc po rozstaniu bral slub i ona była brzuchata, niezle nie xxxxxx Chyba przesadzasz, 16 msc to prawie półtora roku. Nie ma w tym nic złego, przysłowiowy rok odczekał. Co innego gdyby to było po 3 miesiącach, to za szybko. A co miał płakać przez dwa lata? x x sorry kuzwa ale on poszukiwal tylko dawcy potomka. bo mnie przed rozstaniem nagabywal na slub i dziecko. jak powiedziałam s*******laj, to szybko dopial swego z inna. zenujaCY alkoholik

Gość gość
No i? Siedział 16 lat z babką, która nie chciała z nim dzieci i ślubu. Widziały gały co brały..

Gość gość
ja mu od razu mowilam ze zadnych slubow i dzieci, wtedy mu to nie przeszkadzalo. sorry ale mielismy inne priorytety

Gość gość
gość dziś kochal ja to z nia siedzial a ona mu sie za to pieknie odplacila, moj maz twierdzi a ja sie z nim zgadzam ze ona od dluzszego czasu musiala go zdradzac

Gość gość
trzymam kciuki zeby ten nowy dal jej popalic , skoro tak jej bylo zle z porzadnym, milym chlopakiem

Gość gość
Za miłość nie ma żadnej nagrody.. Źle ulokował uczucia i tyle. Ja tam nie współczuję osobom, które latami tkwią z osobami, które ewidentnie chcą zupełnie innych rzeczy od życia.. Jak coś takiego wg Ciebie miało się skończyć..

Gość gość
Mam nadzieje ze tego swojego kota w p**du tez zabrala.

Gość gość
Jeśli to o mnie piszesz to powiem tyle, że to było 16 zmarnowanych lat!!!

Gość gość
Zapewniam ciebie ze nie o tobie :) spokojna twoja rozczochrana