Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leniwieczdolny

Jakiego męża polecacie dla leniwej kobiety?

Polecane posty

Gość leniwieczdolny

Taka prawda, pracuję ale jestem leniwa jeśli chodzi o sprawy domowe. Nienawidzę sprzątać, czasem się zmuszam może raz na miesiąc. Za gotowaniem też nie przepadam chociaz jak mnie napadnie to narobię przysmaków na cały tydzień od razu, potem tylko wyjadam z lodówki. Znajomi się ze mnie śmieją że u mnie w domu jest jak na kempingu, same turystyczne meble i dziwią się że nie zainwestowałam pieniędzy w generalny remont i "nie urządziłam się" chociaż mnie na to stać. Nie chce mi się szukać żadnych mebli, urządzać, kompletować i zapełniać mieszkania łapaczami kurzu. Faktem jest że pojechałam do ikei i kupiłam zestaw turystycznych szaf bo to jest wygodne, ma kółka i zawsze można przesunąć zamiast czołgać się żeby odkurzyć podłogę. Lubię spędzać czas na nic nierobieniu, dużo śpię, czytam , słucham muzykę, czasem obejrzę jakiś film albo ciekawy program. Kręci się koło mnie paru facetów, ale nie traktuję ich zbyt poważnie bo dość szybko znajomość z nimi przechodzi do etapu pouczania mnie że powinnam to czy tamto. Dotyczy to właśnie mebli, mieszkania, a nawet samochodu bo mam stare auto z lat 80-tych które jest w doskonałym stanie, ale dla niektórych to obciach. Nie widzę siebie w takim związku gdzie ktoś mnie poucza jak mam żyć i czym się otaczać. Zresztą nie mam pomysłu na faceta ;) Zaraz mi stuknie 30 i poza nastoletnimi miłościami, nigdy nie byłam zakochana :P

Gość gość
dobra ja Cię biorę skarbie

Gość prawi 114
jakiegoś dziada