Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kołobrzeg, Ustronie, gąski gdzie warto się zatrzymać?

Polecane posty

Gość gość

Jutro jedziemy w tamte okolice i szukam fajnych noclegów. możecie coś polecić? W zeszłym roku byłam w Ustroniu naprzeciwko marketu (chyba dino) przy ul kolejowej-pierwszy jest Marcopol a potem ten drugi-nie pamiętam właśnie co to było. mniejsza. generalnie z noclegów byliśmy średnio zadowoleni ale mieli za darmo stół do cymbergaja i piłkarzyki i to się mojemu dziecku szalenie podobało ... ale nocleg sam w sobie nic szczegolnego. możecie coś polecić z dodatkowymi atrakcjami? właśnie typu piłkarzyki, cymbergaj, rowery w cenie noclegu... może być Ustronie, Kołobrzeg, Sianożęty, gąski i okolice....

Gość gość
Po co chcesz jechać w ten smród brud i lodowatą wodę? Dlaczego nie rezerwowałaś wcześniej, tylko dzień przed zastanawiasz się gdzie zanocować?

Gość gość
bo nigdy nie rezerwuj wcześniej. zarezerwowalam kilka lat temu hotel w Hiszpanii, bo bałam się bariery językowej (mówimy z mężem po angielsku i po włosku, hiszpańskiego nie znamy). No i okazało się ze co innego na zdjęciach a co innego w rzeczywistości. I od tej pory jadę i szukam na miejscu czy w Polsce czy za granicą. akurat kąpać to wolę się w basenie, ale uważam ze wybrzeże bałtyckie jest naprawdę piękne. widoki są cudowne. A brud, smród? cóż wszędzie jest, jedź do Madrytu, Rzymu czy choćby na obrzeża Londynu. W porównaniu z tym obrzeża Kołobrzegu to luksus jakich mało.