Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Takie osoby jak ja nie powinny mieć dzieci...znerwicowane, sfrustrowane

Polecane posty

Gość gość

gdyby inne myslaly tak jak ja to byloby dobrze... 50% kobiet nie nadaje się na matki, nie powinny miec dzieci, nie wiem po co one urodziły, nie wychowają przeciez dobrze, wyrosnie z nich plebs, cymbały, pijaki, ćpuny, d****arze, wariaci, bandyci, agresorzy :O nie widzicie ze kazdy kolejny rocznik jest coraz gorszy ? widzieliscie dzieci na placach zabaw ? ile agresji w tych dzieciach ? podłe, wstrętne, głośne, roszczeniowe, egecentryzm 1000%

Gość gość
I dlatego ich nie mam i dobrze mi z tym :)

Gość gość
Zgadzam się. I ja jestem osobą, która z wielu powodów dzieci mieć nie powinna: jestem leniwa, znerwicowana, przewrażliwiona, mam niski próg bólu, słabe geny i mogłabym tak jeszcze wymieniać. Nikt mnie do dzieciaka nie przekona.

Gość gość
Ja podobnie, słaba jestem fizycznie i psychicznie, tłumię w sobie frustracje nerwy aż wybucham i wtedy różnie się to kończy - kompulsywnym wydawaniem pieniedzy na bzdury, piciem alkoholu, obżarstwem albo coś psuje np telefon ze złości rozpieprzyłam, koszyk w rowerze urwałam, podejrzewam że moglabym w ataku nerwicy uderzyć dziecko albo srogo je karać a najważniejsze że kocham ciszę i spokoj, nie lubie głośnych rozmów, hałasu telewizora, piszczenia i darcia japy dzieci za oknem, szczekania psów

Gość gość
ale ldzie tego nie rozumieja. ja tez nie powinnam miec dzieci z powodow co wyzej, mam jedno i wystarczy, tylko sie utwierdzilam w tym ze do wzorowej mi daleko pod wieloma wzgledami. na kolejne dziecko nie dalam i nie dam sie namowic.